Želim veliko uspeha na vaši poti. Sicer mislim, da ta uvodnik ni najboljši in se ne bi povsem strinjal z njim. Se pa uporabijo "strici iz ozadja", to je ključna besedna zveza za uspeh medija.
Čestitke za pogumen prevzem stvari v svoj roke in veliko uspehov želim družbi in vsem novinarjem na portalu. Upam da boste prispevali k neodvisnemu poročanju, objektivnem in relevantnem poročanju o novicah iz domačih in tujih krajev.Pozdrav vsem novinarjem in komentatorjem
Čestitam Vam, da nadaljujete vaše delo. V teh dveh mesecih sem velikokrat kliknil na vašo staro stran in velikokrat pogrešal novice, ki so pri drugih postale že prav dolgočasne in neobjektivne.Srečno in čestitke za uspešno vrnitev.
Želim veliko uspeha na vaši poti. Sicer mislim, da ta uvodnik ni najboljši in se ne bi povsem strinjal z njim. Se pa uporabijo "strici iz ozadja", to je ključna besedna zveza za uspeh medija.
Odlično napisano. Veliko poslovnih uspehov in osebnega zadovoljstva.
Čestitke tudi iz moje strani, pokažite, da vas ne more nihče zj.. Za jogurt boste pa že tudi počasi nabrali. Kar pogumno naprej.
Zelo ste nas razveselili, vsako jutro sem prvo kliknil na vašo stran, ker ste najhitreje objavili novice..Uspešno delo vam želim.
/watch?v=Pn-jcxyz15Ussglejte od 1:23:20 naprej
Me veseli,da ste nazaj!!uspešno še naprej vam želim
Ja, končno. Vse čestitke in veliko bralcev vaših zanimivih vsebin.
Bravo!!! Želim vam velik, ter uspešen povratek!
Čestitke za pogumen prevzem stvari v svoj roke in veliko uspehov želim družbi in vsem novinarjem na portalu. Upam da boste prispevali k neodvisnemu poročanju, objektivnem in relevantnem poročanju o novicah iz domačih in tujih krajev.Pozdrav vsem novinarjem in komentatorjem
čestitam, bo vsaj malo konkurence napram 24ur so ratali malo počasni in dolgočasni
Čestitam Vam, da nadaljujete vaše delo. V teh dveh mesecih sem velikokrat kliknil na vašo staro stran in velikokrat pogrešal novice, ki so pri drugih postale že prav dolgočasne in neobjektivne.Srečno in čestitke za uspešno vrnitev.
Pogumne sreča ne zapušča,mi pa ne Žurnala....pojdimo skupaj naprej....čestitke za voljo,trud in pogum
Bravo! Najbolj vesela novica v tem letu. Vsi komaj čakamo, da pridete nazaj! Srečno!
Dobrodošli nazaj! Veliko uspeha!
Super. Sem že z vami ;) Sem vas pogrešala. Veliko uspeha !
Hvala, ker ste spet z nami in veliko, veliko poslovnih uspehov in sreče Vam želim!
nekateri smo vas pogrešali
Odlicno napisano. Tako kot je. Dobrodosli nazaj!
Super, se že veselim. :-)
Čestitke in veliko uspeha.