Jutri se spominjamo 28 .obletnice smrti narodnega buditelja Ivana Krambergerja dobrega človeka iz Negove . Kdaj bo sprava med morilci in družino umorjenega ?
Naklonsky.........Res je takrat bila na oblasti rdeča mafija enako kot je sedaj ! Minister za obrambo je bil Janez Janša, minister za Notranje zadeve Igor Bavčar ,kandidat za predsednika države Kučan ! Vsi so bili rdeči ,samo da je Kučan… ...prikaži več ostal pokončen do konca ,ostala dva pa sta zanikala mater partijo KPJ. Kdo je pravi morilec je njihova skrivnost ?
Frdaman manipulator, sprava bi seveda lahko bila oz se vsaj 99,9% populacije z zločini obeh strani iz 2SV ne bi več obremenjevalo, če ne bi ti in tvoji pogrevali nestrpnosti v nedogled zato ker s tem zberete svojih 20% nestrpnežev.… ...prikaži več Potem se pa še sprenevedate da so do vas nestrpni.
Logicno,da ne bo sprave. Kdo je to spet zacel pogrevat? Jajo. Med 1940 in 1945 jr se iz jajca v jajc pr fotru skaku,ce je,zdej bo pa najbl pameten. Haloooo? Igra na karto:skregaj narod,jaz bom pa vladal. Manipulator za bruhat. 🤮🤮🤮
Janša je Mojzes! Razdvaja narod kot Rdeče Morje!
Jutri se spominjamo 28 .obletnice smrti narodnega buditelja Ivana Krambergerja dobrega človeka iz Negove . Kdaj bo sprava med morilci in družino umorjenega ?
Nikoli, dokler ne bo kaznovan naročnik - rdeča mafija!
Mater Naklonsky, tele rdečkarji so pa res močni. Po moje majo oni kontrolo celo nad vatikanom in illuminati...
na take kot si ti bi se Krambergerjeva afna poscala in posrala
Naklonsky.........Res je takrat bila na oblasti rdeča mafija enako kot je sedaj ! Minister za obrambo je bil Janez Janša, minister za Notranje zadeve Igor Bavčar ,kandidat za predsednika države Kučan ! Vsi so bili rdeči ,samo da je Kučan… ...prikaži več ostal pokončen do konca ,ostala dva pa sta zanikala mater partijo KPJ. Kdo je pravi morilec je njihova skrivnost ?
Frdaman manipulator, sprava bi seveda lahko bila oz se vsaj 99,9% populacije z zločini obeh strani iz 2SV ne bi več obremenjevalo, če ne bi ti in tvoji pogrevali nestrpnosti v nedogled zato ker s tem zberete svojih 20% nestrpnežev.… ...prikaži več Potem se pa še sprenevedate da so do vas nestrpni.
Logicno,da ne bo sprave. Kdo je to spet zacel pogrevat? Jajo. Med 1940 in 1945 jr se iz jajca v jajc pr fotru skaku,ce je,zdej bo pa najbl pameten. Haloooo? Igra na karto:skregaj narod,jaz bom pa vladal. Manipulator za bruhat. 🤮🤮🤮
spočijj si, v ponedeljek pa spet za tekoči trak đubre zahojeno. boljše napihljiva plastična lutka, kot alkoholičarka, kot si ti,
Omas,spet sodis po sebi, bogi, bogi 😘
omas67,en plus.To si pa tako dobro povedal... ,kot,da bi mi bral misli.Ni kej, žalost so tile komunajzarji.
Zakaj Żurnal ne uposteva svojih pravil komentiranja in ne odstrani oz. blokira vse žaljive komentatorje?
Pokrij se z dvema gajbama krompirja,da te nikoli več ne najdemo.Drugače pa, Xpašće ko laja ne grize... .
Res visok nivo komentiranja
ubožček, zakaj jih bereš, če te tako prizadenejo? obstaja gumb OFF
Xtoy bi to napačno razumel kot OF(osvobodilna fronta). Xtoy,OFF je gumb ali stikalo za izklop.
edini komunajzarji trenutno v politiki so...Janša, Zver, Tanko. Šircelj, Gorenak in Krković drugih že vsaj 20. let ni nikjer
Pozabi, sinko. Zbruhan golaž je težko nazaj pobrat, ocenjevat ali prestavljat...