Avto
1370 ogledov

V nekaterih avtomobilih se imajo lahko psi odslej bolje

Pes in avto Land Rover
Biti pes v tej znamki vozila je lahko zelo lagodno.

Land Rover želi biti najbolj prijazna avtomobilska znamka za pse. Tako lahko razumemo nabor dodatne opreme, ki so jo na novo ponudili lastnikom njihovih vozil in štirinožcev hkrati. 

Poleg udobja za ljudi, po katerem Angleži veljajo za mojstre, posebno pozornost namenjajo tudi prevozu živali. Pri znamki glede na trženjske raziskave namreč dobro vedo, da ima zelo velik delež kupcev doma tudi vsaj enega psa. 

Land rover discovery Nevaren za žlahto Avto Test: Land rover discovery je švicarski nož

Pri znamki so stopili še korak dlje od klasične ponudbe pregrad oziroma mrež ter znižanja zadka ob pomoči pnevmatskega vzmetenja. Kupcem so pred kratkim ponudili poseben paket, ki vključuje posebno rampo, po kateri lahko pes brez napora sestopi iz prtljažnika. Ko se bo vrnil iz sprehoda, pa ga lahko lastnik ali lastnica očistita s pomočjo posebne prenosne prhe. Ko bo (po rampi) odcapljal v prtljažnik, ga tam čakata mehka prevleka, ki prekriva celotni prtljažnik, ter skleda za vodo, ki je odporna proti polivanju. 

Pasje življenje ni slabo, če si to lahko privošči lastnik ... Dodatna oprema v obliki luksuznega pasjega paketa  v Veliki Britaniji stane dobrih tisoč evrov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • banja 10:15 18.september 2018.

    Normalen pes v avto in iz njega skoči. POČLOVEČEN pes pa potrebuje cel kup hohštaplerskih pripomočkov, ki jih rabijo degeneriranci. Normalni ljudje se spreminjajo v vosle. Tudi avtomobilski konstruktorji.

Sorodne novice