Avto
14333 ogledov

Parkiranje, kot ga še niste videli

parkiranje PrtScr YouTube
Več kot tri minute se je trudila parkirati in pri tem povzročila kar nekaj škode.

V angleškem mestu Hull se je neznana ženska mučila s parkiranjem. Več kot tri minute se je trudila, da bi avtomobil postavila na parkirno mesto.

Pri tem je poškodovala enega od parkiranih avtomobilov. Ženska je izstopila iz avtomobila in si ogledala okolico. Na pomoč ji je priskočil voznik avtomobila, parkiranega v na sosednjem parkirnem mestu, ki je odmaknil svoje vozilo, da je ženska lahko poskusila še enkrat parkirati. 

Kot je razvidno s posnetka, ki ga je posnel obiskovalec kavarne čez cesto, se je voznica naposled odločila, da bo raje parkirala drugje in je, ne da bi lastniku vozila, ki ga je poškodovala, pustila kontaktne podatke, odpeljala. 

Avtor videoposnetka je nato lastniku poškodovanega avtomobila pustil obvestilo, da ima videoposnetek, s pomočjo katerega lahko najdejo voznico, ki mu je poškodovala avtomobil. 

Boj za parkirno mesto je predvsem v večjih mestih marsikdaj početje, ki zahteva Prijavil krajo Svet Po dvajsetih letih našel avto tam, kjer ga je parkiral garažna hiša Avto S parkiranjem ne bomo več izgubljali časa
Komentarjev 3
  • Rafaeluss 17:40 29.avgust 2018.

    Taki osebi je treba vzeti izpit in to TAKOJ.!!!

  • Joze Gal 18:32 08.januar 2018.

    ...če bi avtor posnetka sam tako parkiral...verjetno tudi ne bi pustil naslova...še manj pa kake obremenjujoče fotografije zanj...najverjetneje bi herojsko pocvirnal...

  • maresem 07:13 29.december 2017.

    Baba, kot baba... vsak komentar odveč.