Fergie stavi na mladce

Foto: Žurnal24 sport_ferguson_reuters_
Alex Ferguson podobno kot Arsene Wenger veliko upov polaga v mlade nogometaše. V spodnjih vrsticah si preberite, na koga iz Manchestrove falange stavi sir Alex v prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson se veseli nastopov svojih mladih igralcev v novi sezoni in naskoka na četrti zaporedni naslov. "Gabriel ima nekaj težav s hrbtom, mislim, da se bo vrnil čez kakšen mesec. Je izjemno hiter igralec, dober je tako v obrambnih kot napadalnih nalogah. Pri 16 letih je eden od največjih talentov v Evropi. Veliko pričakujemo od njega," je povedal Ferguson in se nato osredotočil na drugega mladca.

"Mame Biram Diouf bo v Moldeju ostal do januarja, nato se bomo odločili, ali bomo zaprosili za delovno dovoljenje ali pa bo na Norveškem ostal do konca sezone. Je zelo močan, hiter in dober v zračnih dvobojih. Star je 21 let in v Moldeju dobro dela," je dodal sir Alex in opisal še tretjega upa: "Adem Ljajić je še en igralec, ki smo ga posodili. Zdaj je v Partizanu, pridružil pa se nam bo januarja. Zelo dobro napreduje, blestel je v majici srbske reprezentance na EP do 19 let."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.