Njihova usoda je v vaših rokah

Foto: POP TV Kranjci Foto: POP TV Neja in Kany: Foto: POP TV Nika Piperčič Foto: POP TV Sara Hercog Foto: POP TV Žan Libnik
Nocoj se bo na odru Slovenija ima talent predstavilo prvih 5 polfinalistov. Oddaja bo potekala v živo, saj gledalci odločajo, kdo pride v finale!
Oglej si celoten članek

Nocoj se bodo občinstvu in žirantom Marjetki Vovk, Ani Klašnja, Branku Čakarmišu in Ladu Bizovičarju predstavili Sara Hercog, Neja in Kany, Nika Piperčič, Kranjci in Anin prejemnik zlatega gumba, Žan Libnik.

V avdicijskih oddajah so imeli zadnjo besedo žiranti, sedaj pa bodo odločali gledalci, ki bodo s svojimi glasovi nekoga poslali neposredno v finale, o usodi drugo- in tretjeuvrščenih pa bodo odločali žiranti. V finale pa bosta napredovali le dve točki ... 

Kaj so povedali pred nastopom? 

Sara Hercog: "Na polfinalni nastop se pripravljam tako, da si pesem ves čas ponavljam v glavi. Takoj, ko imam malo časa zase, si nastavim matrico. Besedilo pesmi je dokaj hitro, zato se moram med vajami osredotočiti samo nanj in ga izpiliti, da bom na polfinalnem odru lahko v pesem vnesla tudi svoja čustva. Komaj čakam, da stopim na polfinalni oder!"
 
Neja in Kany: "To je za naju zelo pomemben nastop, ki si zasluži maksimalno angažiranost. Ker želiva v polfinalni oddaji prikazati povsem drugačno točko kot na avdiciji, veliko trenirava. Naslov točke bo 'Šolska ljubezen'."
 
Nika Piperčič: "Na polfinalni nastop se pripravljam tako, da vadim koreografijo, pojem, repam itak vedno ... Malo se še pogledam v ogledalo in vse je super."
 
Kranjci: "Glasbeni del polfinalne točke imamo tako rekoč že v podzavesti in do potankosti izdelan. Posvečamo se zlasti koreografiji, za nasvete prosimo različne stiliste in na splošno ljudi, ki več delajo s vizualnimi mediji. Veselimo se tega izziva in izkušnje."
 
Žan Libnik: "Prepričal sem se, da sem si zaslužil neposreden vstop v polfinale in, da moram na polfinalnem odru nastopiti samozavestno in prepričljivo. Veliko razmišljanja sem posvetil izbiri prave pesmi in kar nekajkrat sem si v zadnjih trenutkih tudi premislil, rad bi, da pesem res predstavlja mene, kot glasbenika, in lahko z njo v gledalcih vzbudim nekaj, česar drugi ne morejo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.