Magazin > VIP
1989 ogledov

Se še spomnite, kakšna lepotica je bila nekoč ta igralka?

amanda bynes
1/6
Profimedia
Spadala je med največje otroške zvezde ...

Amanda Bynes je svojo kariero začela pri Nickelodeonu, ko je bila stara sedem let. Zaslovela je s skeči All That, pri 16. letih pa je bila najbolj oboževana najstniška zvezda sveta, ki je imela celo svojo oddajo The Amanda Show. Osvajala je nagrado za nagrado, zaigrala je tudi v nekaj romantičnih filmih.

Medtem ko so liki, ki jih je igrala, končali s pravljičnim koncem, se je v zakulisju odvijala prava družinska drama. Pri 17. letih se je Amanda želela osamosvojiti od svojih staršev in začele so se težave. Igralka naj bi leta 2011 zaigrala v komediji Hall Pass, a je sodelovanje prekinila.

Začela je kaditi marihuano in zlorabljati ostale prepovedane substance. Med snemanjem komedije Hall Pass je bila zasvojena z Adderallom, ki je nanjo učinkoval tako, da je bila ves čas zmedena in si ni mogla zapomniti besedila. Leta 2012 so jo aretirali, ker je trčila v policijski avtomobil, naslednje leto zaradi kajenja marihuane, leto po tem pa, ker je zanetila požar na nekem dovozu.

Zaradi vseh teh težav je bila devet let pod skrbništvom svojih staršev. Skrbništvo se je prekinilo leta 2022, ko je sodnik presodil, da je spet zmožna skrbeti sama zase.

A točno leto po tem je na ulici Los Angelesa doživela psihotično epizodo in se je gola sprehajala med avtomobili. Kasneje je bila pripeljana v psihiatrično bolnišnico, kjer je preživela nekaj časa in bila diagnosticirana z bipolarno motnjo. 

Nekdanja igralka, ki sicer vse svoje objave izbriše, je nazadnje povedala, da dela izpit za manikerko in da je pred kratkim imela plastično operacijo vek, s katero si je odstranila gube. 

Nekoč nežna svetlolaska je danes po obrazu potetovirana temnolaska. Leta 2020 naj bi se zaročila s Paulom Michaelom, a je dve leti kasneje zaroko prekinila. Kljub temu tuji mediji, glede na to, da ju večkrat vidijo skupaj med pohajkovanjem po ulicah Los Angelesa, domnevajo, da sta še vedno skupaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1