Magazin > Horoskop in Numerologija
773 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 6. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Misli boste posvetili čustvenemu doživljanju, ki bo zelo intenzivno.

Če nečesa ne razumete, ne ugibajte, raje postavite konkretno vprašanje in izvedeli boste. Trden občutek samospoštovanja vam ne bo dovolil počivati na lovorikah. Bolj boste strogi do sebe, kar vas vodi k večji produktivnosti v domačem okolju.  V negativnem smislu vas lahko obremeni misel, da bi sprejeli napačno odločitev. Na področju ljubezni prihajajo na plano iskrene izjave ter strastna energija. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pomembno in razigrano povabilo bo razlog za dobro voljo in zadovoljstvo na področju ljubezni. Čas je, da se nekoliko bolj prepustite vsemu, kar se prepleta v podzavesti, ter si dovolite čutiti.

BIK 
Dobre novice na osebnem področju bodo razlog, da boste imeli občutek, da nič ne more iti narobe. Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar že poznate, vendar ne dovolj dobro. 

DVOJČKA 
Odkrivanje skrivnosti bo z vplivom lune v škorpijonu zelo privlačno, zato boste brskali po raznih omrežjih, z namenom, da bi našli nekaj, česar še ne veste ali ne poznate. 

RAK 
Direkten nastop, ki ga boste uporabili, bo razlog, da bo področje čustev obarvano s svetlimi in prijetnimi odtenki. Odprto se boste pogovarjali o vsem, tudi o svojih osebnih stvareh.

LEV 
Prebudil se bo občutek, da si morate vzeti čas samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno jezijo. Če vas bo kdo zmotil, se boste sposobni postaviti zase.

DEVICA 
V družinskih odnosih vas lahko rešita pogum in prodoren pristop, zato se ne umikajte. Presenetil vas bo nepričakovan klic, ki vas bo razvedril in popeljal v veliko boljše počutje.

TEHTNICA 
Mikalo vas bo, da bi pomagali drugim, vendar bo bolje, da se posvetite sami sebi. Osredotočite se na globoko željo, ki se lahko počasi, če boste zaupali, v ugoden razplet začne uresničevati.

ŠKORPIJON 
Če vam bo težko, bodo prav prišli nasveti, zato se ne prepričujte, da vedno zmorete vse sami. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi nakopičenimi slutnjami odkrito soočati.

STRELEC 
Ne obsojajte tistih, ki so drugačni, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Pogovori se bodo dotikali čustvenih podvigov, vendar boste imeli občutek, da imate še vedno zvezane roke.

KOZOROG 
Pripravljeni bodite na boljšo komunikacijo ter delikatne pogovore v družinskem krogu, ki vam bodo razjasnili marsikaj. Če se potrudite, potem boste premagali nezadovoljstvo in se pomaknili naprej.

VODNAR 
Pomembno je, da z energijo lune v škorpijonu prisluhnete, pozabite nekoliko nase ter na svoj ego in posvetite vso pozornost napredku na področju ljubezni. Všeč vam bo vse, kar je spontano.

RIBI 
Pričakujte v domačem okolju odlične priložnosti, ki bodo vključevale hitre ter preudarne odločitve. Želeli si boste predvsem to, da vam določena oseba, ki vam veliko pomeni, prisluhne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.