Zdravje > Prehrana
8618 ogledov

Pozor, ne kupujte tega izdelka

nakupovalni voziček Žurnal24 main
Klasični elementi zavajanja potrošnika.

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom zaradi zavajajoče predstavitve odsvetuje nakup prehranskega dopolnila Kankusta Duo. Kapsule, s katerimi nam proizvajalcev obljublja, da "bomo shujšali 5, 10 ali 15 kg brez kakršnega koli napora," je mogoče kupiti na spletni strani /bestpromocenter.com/386/kd-bnme-12542-d/gps/.

Prehranska dopolnila Pozor Zdravje Prehranska dopolnila so lahko nevarna

 | Avtor: Zdravstveni Inšpektorat RS Zdravstveni Inšpektorat RS

Izdelek, ki preko elektronske pošte ponuja podjetje Global Group Ltd. s sedežem na Komorskih otokih, ni bilo mogoče identificirati, opozarjajo na Zdravstvenem inšpektoratu, zato potrošnike opozarjajo na previdnost. 

"Na spletni strani uporabljajo klasične elemente, ki se pojavljajo na spletnih straneh z zavajajočimi oglasi: izpovedi zadovoljnih "strank", omejena količina izdelkov v "posebni ponudbi", odštevanje časa v katerem je "posebna ponudba" še na voljo, visoki popusti,"  opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije

Na zdravstveni inšpekciji  potrošniko priporočajo, da pred nakupom v spletnih trgovinah vedno preverijo informacije o ponudniku in da si ogledajo spletne strani SI-CERTwww.varninainternetu.si.

Prehranska dopolnila Stroka Zdravje To so nekatere sestavine prehranskih dopolnil. Kako pomagajo pri hujšanju?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.