Zanimivo
1945 ogledov

Že deveta ponovitev priljubljene prireditve, posvečene tramincu

9. Salon Traminec 2018
1/5
Mediaspeed
Med tem, ko so gostje spoznavali različne tramince, so uživali ob glasbi Vlada Kreslina, ki je nastopil z 90-letnim očetom Milanom.

9. Salon Traminec je v Zdraviliški park Radenci privabil sonce, vrhunska vina, odlično kulinariko ter številne ugledne gospodarstvenike, politike, vinarje in vinoljubce. Več kot 1000 ljubiteljev lepega in dobrega je uživalo v 102 tramincih iz šestih držav, zvokih kitare Vlada Kreslina ter njegovega očeta Milana, vrhunski kulinariki in ognjenem spektaklu.

Prireditev, ki jo organizirata Klub dišeči traminec, Vina Steyer in agencija Medsiaspeed je letos privabila več kot 1000 ljubiteljev sladkega vina in kot je povedal Borut Cvetko iz Mediaspeeda: "Ponosen sem na to, da smo skupaj z našimi partnerji v teh letih ustvarili dogodek, ki je že brez neke prave, na veliko plačane komercialne reklame, dosegel toliko ljudi, da lahko z veseljem rečemo, da vemo, zakaj skoraj celo leto razmišljamo in delamo na tem dogodku. Mi si želimo lepega vremena, ki še toliko bolj zadovolji tiste, ki želijo izvedeti, kaj je novega pri tramincih, kaj naši vrli kulinariki ustvarjajo na novo in kaj ve povedati Vlado Kreslin, ki tu nastopa že tretjič, tokrat z očetom."

9. Salon Traminec 2018 | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
Tudi Danilo Steyer iz Hiše Dišečega traminca Steyer je bil z udeležbo in vzdušjem zelo zadovoljen: "Vtisi so odlični. Vreme je super, zadaj slišimo Vlada, imamo odlične tramince, prekrasno kuliso in kot radi rečemo: vino ni rado samo. Veliko ljubiteljev traminca je tukaj, veliko dobre energije in odlične kulinarike. To je vrhunec življenja." Norma Bale, predsednica Kluba dišeči traminec pa je povedala, da je bilo vzdušje "preprosto fantastično" in da se je na enem mestu zbralo veliko ljudi, ki razumejo kulturo pitja, kar je tudi namen te prireditve.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.