Vreme
61844 ogledov

Pozor, Arso izdal opozorilo

vročina Saša Despot
Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 35 stopinj Celzija.

Nocoj bo predvsem v severovzhodni Sloveniji možna kakšna nevihta, ponoči pa se bo povsod zjasnilo. Jutranje temperature bodo od 14 do 21 stopinj Celzija, napoveduje ARSO. Čez dan bo sončno, le popoldne ali zvečer lahko v gorskem svetu nastane kakšna vročinska nevihta.

Vreme | Avtor: Arso/meteo.si Arso/meteo.si

Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 35 stopinj Celzija, zato je ARSO izdal opozorilo zaradi velike toplotne obremenitve po nižinah - ta naj bi trajala predvidoma do četrtka.

Arso opozorilo | Avtor: Arso/meteo.si Arso/meteo.si

Kaj sledi?

V ponedeljek in torek bo po napovedih vremenoslovcev sončno in vroče. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. 

Od 23. do 28. junija pa bodo po napovedih ARSO naši kraji v šibkem območju visokega zračnega tlaka, predvidoma v petek nas bo prešla oslabljena vremenska fronta. V višinah bo prevladoval jugozahodni veter, pritekal bo zelo topel in suh zrak, le v petek in soboto se bo prehodno nekoliko ohladilo.

V sredo in četrtek bo sončno in vroče. Pihal bo jugozahodni veter. V petek se bo povečala verjetnost za krajevne nevihte, od sobote do ponedeljka pa bo ob sončnem vremenu verjetnost za popoldanske nevihte manjša. V petek in soboto bodo najvišje dnevne temperature do okoli 30 °C, nato pa bo predvidoma spet bolj vroče.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • eminenca 21:05 19.junij 2021.

    štala, štala, kam se dat .... ffffff ....klipa ma plima ... zajeban bo

Sorodne novice