Uporabno
859 ogledov

Ste že kupili kdaj te izdelke?

Spar Spar
Vsak izmed nas želi pri nakupovanju prihraniti nekaj denarja, s tem namenom pa vam predstavljamo 4 nasvete, ki vam bodo pomagali opraviti ugodnejši nakup pri enem izmed slovenskih trgovcev. Berite naprej in preberite štiri preproste nasvete.

1. Preprosto: nakupujte s kartico zvestobe

Že nakupujete s karticami zvestobe? Potem gotovo veste, koliko lahko tako prihranite. Nekatere ponujajo takojšnji popust, z nekaterimi lahko koristite posebne kupone, spet druge pa ponujajo oboje in še več. Vse je seveda odvisno od tega, kaj trgovec ponuja. Vsem pa je skupno eno: z vsemi lahko prihranite, kartico pa si lahko zagotovite brezplačno.

Spar | Avtor: Spar Spar

S SPAR plus kartico prejmete odlične popuste na mnoge izdelke. Včasih tudi za več kot 50 %. Kartico si lahko uredite tudi v mobilni aplikaciji SPAR plus in jo imate tako vedno pri roki. Seveda pa vam lahko pri ureditvi kartice pomagajo tudi trgovke na blagajni v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR.

2. Izkoristite kupone, ki jih ponujajo trgovci

Trgovci nudijo mnoge kupone, vi pa jih morate le izbrskati. Lahko jih poiščete na spletu, v različnih aplikacijah, vedno pa so na voljo tudi v letakih, ki jih dobite na dom. Prebrskajte jih in si zagotovite boljše cene. Večje nakupe lahko načrtujete, takrat ko so na voljo kuponi za popust na celoten nakup, saj tako prihranite kar nekaj denarja. Koristite pa lahko tudi kupone za popuste, ki veljajo na en izdelek. Seveda lahko takrat popust izkoristite na najdražji izdelek in tako prihranite še nekaj evrov.

S SPAR plus kartico dobite 10 % popust na nakup nad 30 €, ki velja vsak konec tedna in velja tudi za akcijsko znižane izdelke, tedensko pa prejmete še 25 % popust na izdelek po izbiri. Na voljo pa so vam tudi ekskluzivni kuponi!

3. Kupujte trajno znižane izdelke

Pred nakupom opravite "manjšo raziskavo" in poiščite trgovino, kjer nudijo trajno znižane izdelke. Tako lahko cenejše izdelke kupujete dlje časa – velikokrat popusti veljajo tudi več mesecev!

Trajno znižane izdelke poiščite v Sparu! V stalni ponudbi najdete več kot 2000* izdelkov priznanih blagovnih znamk s "trajno znižano ceno", ki velja najmanj do konca leta 2021. Le sledite izdelkom z napisom "trajno znižano" in kupujte ceneje.

Spar | Avtor: Spar Spar

*Velja za trgovine največjega formata.

4. Pomemben nasvet: nakupujte izdelke trgovskih znamk

V trgovinah ste najbrž že opazili, da trgovci ponujajo tudi svoje lastne trgovske znamke. Pa jih tudi kupujete? Izdelki teh znamk so navadno cenejši od ostalih, a to nikakor ne pomeni, da so slabše kakovosti, ampak ravno obratno. Takšni izdelki so le cenejši, kakovost pa je zagotovljena, saj jih proizvajajo priznani proizvajalci, ki imajo tudi svoje lastne znamke. Veliko proizvajalcev je tudi slovenskih – le preverite tekst na embalaži in videli boste, da zapisano drži.

V Sparu poleg številnih drugih izdelkov lastnih blagovnih znak nudijo tudi več kot 500 izdelkov S-BUDGET. Veliko izmed njih se ponaša s senzorično oceno "odlična kakovost", ki jo podeljuje Biotehniška fakulteta.

Zdaj smo vam zaupali 4 nasvete, s pomočjo katerih lahko nakupujete ugodneje. Izkoristite kombinacijo ugodnosti, ki jih ponujajo v Sparu, in prihranite nekaj denarja.