V Villi Majda si lahko končno privoščite tiste drobne sladkosti življenja, kot so barvit krožnik lokalno obarvanih jedi chéfa Bojana Gržentića, kozarec vina ob kamnitem bazenu in prijeten pogovor. Ki se lahko zavleče dolgo v noč. Ob poslušanju čričkov in opazovanju zvezdnatega neba.
Poletni kulinarični večeri in kuharske delavnice
Pod Kraškim robom hrana še bolj tekne. Vodilo chéfa Bojana Gržentića, ki je izkušnje pridobival tudi z delom v Michelinovih restavracijah v Italiji in na Hrvaškem, so sezonske sestavine iz lokalnega okolja, tradicionalni recepti in moderni pristop k pripravi hrane. Krožnike chéfa Gržentića smo že spoznali in se nad njimi navdušili na odmevnem kulinaričnem dogodku ˝Capra sreča Majdo˝, ki je v koprski restavraciji Capra v sodelovanju z Villo Majda, potekal v sredini maja.
Priložnosti za kulinarično druženje na Obali pa zlepa ne bo zmanjkalo. Od 22. junija dalje se boste lahko pod taktirko chéfa Gržentića urili v pripravi vrhunskih krožnikov na kuharskih delavnicah, se udeležili večerov z lokalnimi vinarji, vrtnih zabav z jedmi iz žara in si, v objemu zelenih oljčnih nasadov, privoščili romantično večerjo v dvoje. Vrhunski pet-hodni degustacijski meni s podpisom chéfa Bojana Gržentića je na voljo že od 65 € dalje.
Za dodatne informacije pišite na elektronski naslov info@majda.si ali pojdite na spletno stran www.majda.si.