Uporabno
9523 ogledov

Prenovljeni hotel Maestoso 4*superior je odprl svoja vrata

Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica
Z unikatnim interierjem in v sozvočju z zelenim posestvom smo v Lipici ustvarili novo, izvirno podobo Hotela Maestoso 4*superior. Prenovljeni hotel je v juliju odprl svoja vrata prvim gostom. Razvaja jih s 139 sobami, a la carte restavracijo Gratia in kongresnim centrom Conversano. Spoznajte ga in se zaljubite v novo doživetje Lipice.
1/10
Kobilarna Lipica

Med najbolj privlačnimi pridobitvami prenovljenega Hotela Maestoso 4*superior je njegova nova, drzna podoba, ki ga povezuje z zelenimi pašniki in belimi lipiškimi ograjami, obenem pa sledi značilnostim Krasa in najsodobnejšim svetovnim trendom.

Postelje »na senu« in drsna vrata, ki jih najdemo v domovanju lipicancev, ustvarjajo nepozabno doživetje Hotela Maestoso. Novi hotel nudi gostom priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo, obenem pa vas popelje v svet konj in konjeništva ter vas pritegne k doživljanju Krasa.

Kobilarna Lipica | Avtor: Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica

Prenovljeni Hotel Maestoso 4*superior nudi gostom šest tipov sob:

  • Ecological: sobe s pogledom na posestvo Kobilarne Lipica, kot nalašč primerne za prijetno bivanje in sprostitev.
  • Foal oziroma žrebiček: sobe, poimenovane po najmlajših in najmanjših konjih Lipice.
  • Sport: sobe za aktivne po duši. Poleg vseh klasičnih storitev nudijo dodatni prostor za opremo, za jahanje, golf, tek, kolesarjenje.
  • Comfort: sobe za vse, ki cenijo udobje in si želijo privoščiti največ. Za popolno sprostitev.
  • Family oziroma družinska soba: dovolj prostorna, da sprejme vso družino.
  • Suite. Suite so idealne, če se želite po sproščujočem dnevu počutiti kot gospodar posestva.

Kobilarna Lipica | Avtor: Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica

Odprtje prenovljenega Hotela Maestoso 4*superior predstavlja začetek nove zgodbe turizma v Lipici. Ta je obarvan zeleno, saj v Lipici sledimo definiciji trajnostnega oziroma zelenega turizma. Novi hotel smo odprli z željo, da bi njegovi gostje doživeli vse, kar Lipica s svojimi lipicanci ponuja, obenem pa odkrivali krajino, gastronomijo in doživetja celotnega Krasa.

Da bo vikend ali tedenski oddih v Lipici sproščujoč in prijeten, bo poskrbel pester nabor doživetij in aktivnosti, od stika z lipicanci do ogleda kobilarne in predstave klasične šole jahanja, tečajev jahanja ter igre golfa in disc golfa. Mnogi boste Lipico izbrali tudi za izhodišče svojih sprehodov, kolesarskih doživetij in raziskovanj najbolj sončne slovenske regije.

Kobilarna Lipica | Avtor: Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica

Razvajajte svoje brbončice v à la carte restavraciji Gratia

Ker se na Krasu dobro jé in se jé z vsemi čuti, lahko v à la carte restavraciji Gratia, v novem Hotelu Maestoso, okušate jedi s pristnim kraškim pridihom, uživate v sladici, ki se dotakne tudi srca, in med srkanjem osvežilne pijače vpijate vonj svežega sena. Pred kosilom pa si ogledate Muzej kulinarike.

Kobilarna Lipica | Avtor: Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica

Poletni glasben večeri s Slavkom Ivančičem in Aniko Horvat

Smo prebudili vaše brbončice? Če smo, se nam pridružite tudi vi. Že v petek, 23. julija, ob 19. uri bo v restavraciji Gratia v Hotelu Maestoso 4*superior priložnost za poletni glasbeni večer s Slavkom Ivančičem. V petek, 30. julija, bo gostja poletnega večera Anika Horvat, celoten program petkovega poletnega dogajanja v Lipici pa si lahko ogledate tukaj.

Kobilarna Lipica | Avtor: Kobilarna Lipica Kobilarna Lipica