Uporabno
5770 ogledov

Greste smučat? Tako ugodneje do vozovnic

Petrol smučišča Petrol
Čeprav temperature že napovedujejo pomlad, pa lepo vreme tako čez teden kot čez vikend vabi smučarje in druge snežne navdušence na bele strmine.

Bližajo se tudi zimske počitnice, ko že skoraj tradicionalno odhajamo z družino na smučanje, pa naj bo to za cel teden ali pa le za kak dan oziroma popoldne. Dnevi se tudi že počasi daljšajo, tako da si je po službi lažje privoščiti še hiter obisk smučišča. Kljub temu pa mnoge od obiska odvrnejo cene smučarskih kart, stanje v vrsti za njihov nakup ali pa se jim enostavno ne da planirati večdnevnega obiska z vso logistiko, ki jo ta zahteva.

S Petrolom enostavneje, hitreje in ugodneje do kart za vaše najljubše smučišče

S pomočjo Petrolove posebne ponudbe, si lahko zelo olajšate načrtovanje smučarskega oddiha zase in vso družino. Na prodajnih mestih Petrol lahko namreč kupite smučarske vozovnice za domača in tudi tuja smučišča. Tako se lahko tudi zadnji trenutek odločite, da so boste odpravili na smučanje in na Petrolu karte kupite, ne da bi vam bilo treba zanje čakati v vrsti na smučišču. Poleg tega pa se lahko kar na licu mesta odločite, na kateri konec Slovenije – ali celo Evrope – si želite.

Petrol smučišča | Avtor: Petrol Petrol

Ponudba smučarskih kart na KeyCardu

Bi uživali na Rogli? Se spuščali po snežnih strminah Krvavca, zmagovalca World Ski Awards za naše najboljše smučišče? Ali pa bi raje šli v tujino, na smučanje po ledeniku na smučišču Mölltal, na trening z vrhunskimi smučarji na smučišče Innerkrems, na freeride na smučišče Goldeck ali pa na olimpijsko smuko na smučišče Jahorina?

Petrol smučišča | Avtor: Petrol Petrol
Karte za vsa ta smučišča dobite po posebno ugodnih cenah na Petrolu. Uslužbenci vam karto lahko naložijo kar na KeyCard, vi pa na smučišču preprosto preskočite vrsto in se prepustite užitkom na snegu. Ne spreglejte posebnih smučarskih dni, ko lahko ujamete nizke cene za smučanja na najboljših evropskih smučiščih.

Smučajte ceneje z vavčerji

Kako priti do smučarskih kart še ceneje? Z vavčerji, seveda. Na Petrolovih prodajnih mestih imajo posebne ponudbe za cenovno zelo ugodne smučarske karte, za katere lahko kupite vavčer, ki ga nato na smučišču le zamenjate za smučarsko karto.

Slovenija ali Evropa? Oboje!

Vavčerje lahko kupite za slovenska smučišča, kot je naše največje zimsko središče Mariborsko Pohorje ali pa družini prijazno smučišče Cerkno. Seveda pa se lahko odpravite tudi na Golte, kjer si privoščite vožnjo z najdaljšo nihalko pri nas, na Kanin, kjer se lahko spustite tudi čez mejo v Italijo, ali pa na Vogel, kjer lahko uživate v razgledu na Bohinjsko in Blejsko jezero.

Petrol smučišča | Avtor: Petrol Petrol

Za daljši oddih si lahko cenejše smučanje privoščite tudi na tujih smučiščih. Želite preizkusiti avstrijska smučišča? Z vavčerji si lahko privoščite cenejše smučanje na velikih, priljubljenih smučiščih, kot sta Bad Kleinkirchheim s svojimi sproščujočimi termami in Grossglockner Heiligenblut, kjer lahko uživate v razgledu na najvišjo goro Avstrije. Če bi se radi izognili gneči pa lahko obiščete tudi manjša smučišča, kot sta Koralpe (sl. Golica) in Turracher Höhe na avstrijskem Koroškem. V smeri proti Južni Tirolski lahko obiščete smučišči Matrei/Kals in Silian.

Petrol smučišča | Avtor: Petrol Petrol
Zavijte proti Italiji in uživajte na smučiščih v prelepih Dolomitih. Za ljubitelje narave je tu smučišče Drei Zinnen Dolomiti, ki se nahaja sredi naravnega parka Tre Cime, dela Unescove svetovne dediščine. Odpravite se lahko tudi na smučišče Civetta ali pa na smučišče San Martino di Castrozza - Rolle Pass, kjer žičnice poganja energija iz obnovljivih virov. Če pa želite ob smučanju uživati še ob odlični balkanski hrani, pa pojdite na smučišče Bjelašnica, ki se nahaja le 25 km od Sarajeva.

Kam se boste torej odpravili?

Za več informacij obiščite Petrolovo spletno stran in preverite pestro ponudbo domačih in tujih smučišč. Ne zamudite izjemno ugodnih cen smučarskih kart ter možnosti, da preskočite čakalno vrsto na smučiščih. Kupite smučarske vozovnice hitreje in enostavneje.