Uporabno
480 ogledov

Deset fitnes pripomočkov, ki jih boste želeli imeti

Intersport Intersport
Pri športu je pomembno, da ga izvajamo redno in ne obupamo prehitro.

Za želene rezultate moramo vztrajati dovolj dolgo, prav tako pa ne smemo zaspati, če želimo pridobljene rezultate ohraniti. Ena od motivacij je lahko tudi uporabna športna oprema, ki nam bo polepšala treninge. Pobrskajte po spletni trgovini Intersport in poiščite kaj zase. Spodaj priporočamo deset naprav in pripomočkov, ki bodo naredili vaše treninge bolj zanimive.

Intersport | Avtor: Intersport Intersport

1. Veslajte kar doma

Za vse, ki imate doma dovolj prostora in bi radi poskusili nekaj novega, je tu Energetics Water Rower. Veslanje je šport, s pomočjo katerega krepimo mišice rok, ramenskega obroča in zgornjega dela telesa, poleg tega pa so aktivirane tudi glutealne in nožne mišice. Energetics Water Rower pa vse to odlično imitira v domačem zavetju. Funkcionalni domači veslač je zložljiv, ponuja računalnik, ki prikazuje vse pomembne parametre vadbe in je združljiv z merilci srčnega utripa.

2. Za krepitev in sproščanje

Tudi Energetics Yoga Wheel je izjemno učinkovit pripomoček, ki se ga lahko uporablja na različne načine. Z njegovo pomočjo lahko izvajamo vaje za moč, raztezanje, ravnotežje, krepitev mišic in gibljivost. Poleg tega pa je tudi odlično sredstvo za sproščanje po naporni vadbi.

3. Nepogrešljiv pripomoček

Energetics Battle Rope je pripomoček za trening, ki zagotavlja odlično kombinacijo kardio treninga ter učinkovit trening za moč. Je nepogrešljiv trening pripomoček, ki ga pripnemo na steno ali drugo oporo, omogoča pa vadbo za roke, trebušne mišice in ramenski obroč, obenem pa omogoča tudi trening za noge in celo telo.

4. Za enostavnejše izvajanje vaj

Energetics Yoga Block And Strap Set je komplet penastih blokov in bombažnih trakov za jogo. Pripomoček omogoča enostavnejše izvajanje zahtevnih položajev v jogi.

5. Z žogico do močnih dlani

Energetics Fingerball je majhna žogica, ki je namenjena krepitvi mišic spodnjega dela rok, prstov in dlani. Je tudi odličen prenosni pripomoček. Na voljo je v treh različnih barvah in trdotah.

6. Popestrite trening

Domač trening lahko popestrite z vadbo na Energetics AB Roller Pro, kjer je možno učinkovito krepiti mišice trebuha, rok in prsnega koša.

7. Prijazni do sklepov

Za številne možnosti dodatnih vaj je tu Energetics Mini Bands Set Pro. Je komplet treh fitnes trakov, ki omogočajo vadbo, pri kateri sklepi niso izpostavljeni dodatnemu pritisku. Na voljo so v treh različnih stopnjah elastičnosti.

8. Popolne sklece

Za popolno izvajanje sklec so na voljo posebni pripomočki za boljši oprijem. 

Intersport | Avtor: Intersport Intersport

Eden takšnih je na primer pripomoček Energetics Pish Up Balance Bars. S pomočjo teh ročk lahko izvajate različne vrste sklec. Izdelane so iz trpežnega materiala, ročaji pa so opremljeni s posebno peno, ki nudi dober oprijem in vpija znoj.

9. Hladilna masaža po treningu

Energetics Ice Massage Set je poseben pripomoček za izvajanje takoimenovane hladilne masaže. Zasnovan je tako, da prsti med masažo niso izpostavljeni hladni površini.

10. Palica med vrati

Energetics Deluxe Chinning Bar je palica, ki jo je možno namestiti med vrata. Z pomočjo tega enostavnega pripomočka je možno krepiti mišice rok in zgornjega dela telesa. Jeklena palica je oblečena v PVC prevleko, ki zagotavlja odličen oprijem pri vadbi.