Svet
19351 ogledov

Pod drobnogled so vzeli pisavo Melanie Trump in ugotovili tole

Najmanj nenavadno, če ne kaj drugega.

V ameriški javnosti se spet pojavljajo teorije glede pisave prve dame Melanie Trump, o kateri so pisali že v lanskem letu. Takrat se je Melania zahvalila Pameli Anderson za darilo, igralka pa je pismo, ki ga je prejela iz Bele hiše, objavila na Twitterju.

Grafologinja Sheila Kurtz je takrat podpis vzela v podrobno analizo in med drugim izpostavila, da je Melanijim podpis povsem podoben Donaldovemu. Skrajno nenavadno naj bi bilo, da bi par povzemal pisavo eden od drugega.

Melania in Donald podpis | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Podpis je neverjetno podoben Donaldovemu. Stilizran je. Morda so najeli koga, da bi jo podučil, kako naj se podpiše, ali pa gre za žig," je razmišljala grafologinja in dodala, da če nekdo piše nečitljivo, to dela z namenom, da bralec ne bi zmogel prebrati zapisanega. Ostre linije naj bi po drugi strani nakazovale na to, da je oseba inteligentna, da hitro razmišlja in dojema nove informacije.

Američani so sicer včeraj, ko je njihov predsednik dopolnil 72 let, na veliko ugibali, kaj bo dobil s strani svoje soproge. Ko je Melania praznovala rojstni dan, ji je Trump poklonil le voščilnico, ki jo je razglasil na televiziji Fox News. Komentiral je, da je preveč zaposlen, da bi iskal darila.

Bela hiša včeraj ni objavila, kako bo potekalo praznovanje predsednikovega rojstnega dne, tudi sam Trump ga na Twitterju ni omenil. Voščil je le ameriškim vojakom; ameriška vojska je namreč obeležila 243-to obletnico.

Donald in Melania Trump Kaj je z Melanio? Zdravje Melania Trump: Je sporočilo napisal nekdo drug? melania trump Magazin Ti, ti Donald: Kakšna klofuta za Melanio Trump

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 17:57 17.junij 2018.

    Melanija je zabita kot kura, ne pa inteligentna!

  • Avatar praufo
    praufo 14:55 15.junij 2018.

    imata podobno pisavo ... pa kaj? hodila sta v isto šolo in ista učiteljica ju je naučila pisat, enega prej, drugega kasneje