Svet
40120 ogledov

Otrok je skoraj pojedel črva v siru, ki ga je mama kupila v tej trgovini

Črv v siru Facebook
"Z grozo gledam, kaj drži v roki; napol prežvečen sir in, ljubi bog, nekaj, kar se zvija v tej masi?! Vzamem in pogledam, nagnusen črv je bil! Fuj! Odvratno!"

Na Facebook stran "Halo, inšpektor!", ki se sicer ukvarja z nepravilnostmi v trgovinah in trgovskih centrih, se je obrnila gospa iz Osijeka, ki je bila, kot pravi, precej šokirana, potem ko je svojemu otroku pripravila zajtrk.

V trgovski verigi Plodine je namreč kupila vse sestavine za zajtrk: jabolčni sok, malo pršuta in malo sira v kosu, ker sta bila edamec in gavda, ki ju je prvotno nameravala kupiti, že narezana na rezine, pa je želela za kosilo naribati sir.

Odrezala je kos sira in ga dala otroku, a ni trajalo dolgo, ko je začel otrok jokati: "Mama, mama, črv!"

"Z grozo gledam, kaj drži v roki; napol prežvečen sir in, ljubi bog, nekaj, kar se zvija v tej masi?! Vzamem in pogledam, nagnusen črv je bil! Fuj! Odvratno," je zapisala gospa. "Seveda sem tudi preostanek sira razrezala, da bi preverila, če so v njem še kaki črvi, a na srečo jih ni bilo. Zato sem vse skupaj takoj slikala in napisala pritožbo na Plodine, jim v dokaz poslala fotografije in račun, a mi niso odgovorili," je opisala neprijetno izkušnjo za Facebook stran "Halo, inšpektor!".

Gospa pravi, da že leta nakupuje v poslovalnicah te verige in da se ji kaj takega še ni zgodilo. "Zelo sem razočarana in sem strašno jezna in besna, ker je moj sin skoraj pojedel črva," je dodala.

Danes so se glede navedenega primera oglasili v trgovski verigi Plodine. "Izredno nam je žal za nastale okoliščine in vas obveščamo, da sprejemamo isto pritožbo. Na podlagi navedb smo izvedli nujni notranji nadzor oddelka supermarketa Plodina Osijek Huttlerova za navedeno skupino izdelkov. Prav tako smo zaposlene vsekakor opozorili na dolžnost ohranjanja kakovosti, čeprav izdelkov, ki ne bi ustrezali standardom kakovosti, nismo našli," so zapisali v odgovoru.

Gospo, ki je imela neprijetno izkušnjo, vabijo, da se oglasi v omenjenem supermarketu, da se pritoži, vodja pa se ji bo osebno opravičil.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 22
  • alen009 11:26 22.maj 2024.

    Kaj bomo šele jedli v mesu iz "Celjskih mesnin", sedaj, ko so jih Hrvati kupili.

  • Avatar Suli
    Suli 13:20 21.maj 2024.

    Da moraš "obvestiti" javnost, da trgovec odreagira to vse pove o njem. Lepa reklama zaradi arogance🤔

  • paulista 09:27 21.maj 2024.

    ja je dobil še meso zraven. .. tako kot tisti vic; Pokliče gost natakarja in reče :" glejte muho imam v juhi ". Natakar mu odgovori: " psttt bolj po tiho govorite , ker drugače jo bo še gost za ...prikaži več sosednjo mizo hotel imeti."