Slavko upam, da vedno prebereš deklaracijo v slovenščini..Na aditive pa se itak ne spoznaš. Kakopak, da smo imeli in bomo imeli primere in to brez naprezanja prikletnih poznavalcev..
Endrek pazi, da Hrvati še tebe ne kupijo, ko si tako "pameten" s svojo prazno glavo. Hitro se skrij v klet, mogoče je JJ katerega tako obožuješ, pustil kakšen črviv sendvič za tebe, da dobiš malo vitaminov.
Ja, nagravžno, fuj in fej, ampak: če olupim jabolko ali hruško in mi prileze na krožnik črv se mi zasvetijo oči. Alergičen sem na vse nitrate, nitrite, žveplo itd, s katerimi so danes zaradi obstojnosti pošpricani skoraj vsi prehranbeni artikli.… ...prikaži več. Res nismo navajeni, da nam lezejo črvi po hrani ( čeprav jih nekje s črički in kobilicami jedo) ampak ravno za preživeti pa je tudi kakšno srečanje s črvom.
ja je dobil še meso zraven. .. tako kot tisti vic; Pokliče gost natakarja in reče :" glejte muho imam v juhi ". Natakar mu odgovori: " psttt bolj po tiho govorite , ker drugače jo bo še gost za… ...prikaži več sosednjo mizo hotel imeti."
Če ne vidiš in poješ,se ne zgodi nič,je pa nagravžno
Ni ne prvi in ne zadnji črv v hrani.
Počakajmo na češnje. Ni boljših od tistih s črvi..Le zakaj imamo torej želodčno kislino. Očitno ne samo za to, da nam povzroča zgago..
Grem danes v Špar in glej ga zlomka, za 6 dni pretecena francoska, trgovka me grdo pogleda, odgovora pa nobenega.
Pa koliko je še takih primerov. Pred pretečenim rokom uporabnosti samo datum spremenijo, mi pa to jemo.
Ni to po novem zdrava prehrana? Gates in Schwab pravita, da je to najboljše za nas in da je zelo najami.
Res je črvi, črički, termiti ipd. polni čistih proteinov..Pa še na polže in želve se nismo privadili..
prava gorgonzola diši po umazanih nogah in je polna takih lepih črvičkov. bljak
Sir, pršut...res super hrana za otroke! Ni čudno, da so čakalne vrste pri dr.
Ja res, zelo zdrava, mogoče je bil pa črv dodan z razlogom, saj je poln vitaminov.
In kaj je narobe s sirom in pršutom?
Nič ni narobe, le revež si ga težko privošči..
Vauuu, kako lepo od trgovca, da bo poskrbel. da se jim opraviči sam vodja trgovine. Prav ganjena sem!!!
Pa kaj če bi pojedel črva. Če je preživel v siru, pomeni da je sir užiten. Ta črv bi še najmanj škodoval njegovemu zdravju.
Za to pa Hrvati kopujejo slovenske proizvajalce hrane. Po določenem času bomo kot nagrado tudi slovenceljni deležni teh mesnih dodatkov..
Smo tudi pri nas že imeli take primere...tako, da ne se preveč naprezat...
Slavko upam, da vedno prebereš deklaracijo v slovenščini..Na aditive pa se itak ne spoznaš. Kakopak, da smo imeli in bomo imeli primere in to brez naprezanja prikletnih poznavalcev..
Endrek pazi, da Hrvati še tebe ne kupijo, ko si tako "pameten" s svojo prazno glavo. Hitro se skrij v klet, mogoče je JJ katerega tako obožuješ, pustil kakšen črviv sendvič za tebe, da dobiš malo vitaminov.
Ja, nagravžno, fuj in fej, ampak: če olupim jabolko ali hruško in mi prileze na krožnik črv se mi zasvetijo oči. Alergičen sem na vse nitrate, nitrite, žveplo itd, s katerimi so danes zaradi obstojnosti pošpricani skoraj vsi prehranbeni artikli.… ...prikaži več. Res nismo navajeni, da nam lezejo črvi po hrani ( čeprav jih nekje s črički in kobilicami jedo) ampak ravno za preživeti pa je tudi kakšno srečanje s črvom.
ja je dobil še meso zraven. .. tako kot tisti vic; Pokliče gost natakarja in reče :" glejte muho imam v juhi ". Natakar mu odgovori: " psttt bolj po tiho govorite , ker drugače jo bo še gost za… ...prikaži več sosednjo mizo hotel imeti."
Da moraš "obvestiti" javnost, da trgovec odreagira to vse pove o njem. Lepa reklama zaradi arogance🤔
Kaj bomo šele jedli v mesu iz "Celjskih mesnin", sedaj, ko so jih Hrvati kupili.