Svet
5954 ogledov

Nora vožnja z letalom

EasyJet Anže Petkovšek
Letalo, ki naj bi potnike prepeljalo iz Berlina v Zürich, ni prispelo do cilja, po 80 minutah leta je pristalo v Berlinu.

Let U25877 družbe EasyJet je sprva zamujal uro in pol; letalo s skoraj 200 potniki na krovu naj bi z berlinskega letališča Tagel poletelo ob 21.20, a zaradi težav na pisti se je to zgodilo šele ob 23. uri, piše nemški Bild.

Ko so končno poleteli, je pilot obvestil potnike, da v Zürich ne bodo prispeli v skladu z načrtom, da bodo precej zamujali. Ko so preleteli dobršen del Nemčije, se je pilot potnikom zopet oglasil, in sicer z informacijo, da jih v Zürichu ne pričakujejo in da se morajo vrniti v Berlin in to ne na letališče, s katerega so poleteli, saj je bil ta za pristanke zaprt, pač pa na letališče Berlin-Schönefeld.

Na tem letališču so potniki pristali 80 minut po vzletu. Na letališču jih je čakal novi šok, saj je bilo za 186 potnikov na voljo le pet taksijev. 

Uradnega pojasnila, zakaj je prišlo do težav, potniki niso prejeli.

EasyJet Možnosti 50:50 Svet Pilot potnikom podal nenavadno vprašanje EasyJet Slovenija Od danes naprej ugodno tudi z Brnika do Berlina

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.