Svet
23423 ogledov

Ljudje na plaži v šoku, turisti krvavi

Hrvaška plaža
Skupina dvajsetih je prišla na plažo in pretepla turiste.

Hrvaški mediji poročajo o napadu na štiri angleške turiste, ki se je zgodil danes popoldne na splitski plaži Ovčice. Eden od njih je potreboval zdravniško pomoč, ugotovljene so bile lahke poškodbe.

"Na plaži Ovčice so se štirje mladi, pozneje sem izvedela, da so bili Angleži, sončili," je za 24sata povedala očividka. "Ležali so ob moju in poslušali glasbo. Imeli so tudi zvočnike."

V nekem trenutku je po njenih besedah na plažo prišla skupina okoli dvajset mladih moških in začela napadati Angleže. "Pretepali so jih, po nogah, telesu, enemu so na glavi razbili steklenico," je povedala očividka. "Ko so se kopalci zavedli, kaj se dogaja, so začeli kričati, napadalci pa so brez besed pobegnili s plaže."

Vse skupaj je po besedah očividke trajalo največ pol minute, kopalci na plaži so bili šoku. "Pomagali so pretepenim mladeničem, bili so krvavi in rdeči od udarcev," je še povedala očividka. "Eden nas je vprašal, ali je to pri nas običajen pojav."

S splitske policije so potrdili, da so bili obveščeni o napadu ter da je 22-letnik iz Velike Britanije lažje poškodovan. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • david87 06:16 08.september 2018.

    Pa sej to je vse normalno. Slovenčki verjetn niti ne prijavljajo več, ker je tega preveč.

  • Laznivi 22:18 07.september 2018.

    Ce tepejo angleze jih morajo se bolj. Tako nagnusno neciviliziranega naroda si nihce noce v blizini.

  • perhan63 18:10 07.september 2018.

    hrčkasta posla pač