Svet
12 ogledov

Izzivala Berlusconija

Italijanski premier je svetlolaski pobegnil. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Italijanskega premierja Silvija Berlusconija je po končanem sestanku v Sao Paolu čakalo prijetno presenečenje, ki pa mu ga na njegovo žalost ni uspelo opaziti.

Berlusconi se je v Braziliji sestal s skupino gospodarstvenikov. Na izhodu ga je nestrpno čakala brazilsko-italijanska novinarka Monica Iozzi, ki je v megafon kričala: "Silvio, imam darilo zate!" Novinarka je namreč s seboj pripeljala zapeljivo svetlolasko, ki je bila oblečena le v bikini.

Novinarki in njeni prijateljici na žalost ni uspelo priti do italijanskega premierja, ki ne skriva naklonjenosti do lepih žensk, saj se je ta še preden je uzrl svoje "darilo“ odpeljal.

"Novinarska ekipa“ je del provokativne televizije, ki je v Italiji znana predvsem po napadih na politike. Berlusconija so izzivali tudi dan pozneje, ko ga je nek novinar vprašal, ali je v Brazilijo prišel, da bi pozabil na finančno krizo ali da bi se naučil igrati nogomet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.