Svet
61943 ogledov

Huda eksplozija na črpalki: najmanj 35 mrtvih, 80 ranjenih

Eksplozija v Dagestanu Profimedia
Huda nesreča v Rusiji.

V eksploziji na bencinski črpalki v ruski republiki Dagestan je umrlo najmanj 35 ljudi. Še 80 ljudi je ranjenih, so danes sporočile lokalne oblasti. Sožalje svojcem žrtev je izrazil tudi ruski predsednik Vladimir Putin.

Eksplodiralo je v ponedeljek zvečer na bencinski črpalki v glavnem mestu Mahačkala, ki se nahaja ob Kaspijskem jezeru. Oblasti so uvedle preiskavo dogodka. Domnevajo, da je eksplozija posledica neupoštevanja varnostnih predpisov.

1/8
Profimedia

Požar, ki so ga že pogasili, je v največjem obsegu zajemal površino 600 kvadratnih metrov, je sporočilo ministrstvo za upravljanje v izrednih razmerah. Na prizorišču je posredovalo skupno 260 gasilcev.

Vlada je v Dagestan napotila tudi veliko transportno letalo, ki je hudo poškodovane evakuiralo v Moskvo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 21
  • Interceptor 21:19 16.avgust 2023.

    Hej samoroglašeni pravičnik, kaj tebe so vrgli iz vrste, ko je bog pamet delil? Ukrajincem smo poslali vse svoje tanke, zdaj pa se pritožuješ, da so nas uvrstili med sovražne države? Ko nas bojo hrčki napadli in se ne bomo ...prikaži več mogle braniti se boš pa POSRAL. Odjebi, truplo mrtvomožgansko.

  • pravičnik77 00:47 16.avgust 2023.

    škode nobene, tako sa ne vem zakaj toliko besed. Kaj nas sploh zanima za sovražno državo, kar Rusija Sloveniji definitivno je, saj je Rusija Slovenijo razglasila za sovražno državo, torej Rusija za nas ne more biti prijateljska država. In lahkonse ...prikaži več veselimontakšnih novic iz Rusije... Iz Rusije s sovraštvom

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 21:17 15.avgust 2023.

    A nič drugega po svetu se ne dogaja, kot samo v Rusiji? Pred specialno oparacijo ni bilo nobene nesreče?