Svet
6844 ogledov

Dveletna deklica umrla v avtomobilu

Otroški sedež Profimedias
Kaj je bil vzrok za nesrečo, še ugotavljajo.

"Do konca življenja bom morala živeti z občutkom krivde," je dejala skrušena 25-letna Kim Rowlands. Deklica je umrla v bolnišnici, potem ko so jo dve uri po izginotji našli v avtomobilu, ki je zdrsnil v vodo. 

Mama se je s hčerko pripeljala do partnerjeve službe, kjer je avtomobil parkirala na mestu, kjer v vodo spuščajo plovila. Z deklico sta se nameravali odpraviti domov, a se jima je ob vstopanju v avto zlomila bančna kartica. Mama je zato deklico pripasala v sedež in stopila v pisarno po denar. 

Ko se je vrnila, avtomobila ni bilo nikjer. Prepričana je bila, da je nekdo odpeljal njen novi avtomobil, saj ni bilo znakov, da bi avtomobil zdrsnil v vodo. A zgodilo se je ravno to. Prijavila je krajo vozila in v iskalno akcijo so se vključili policisti. Po dveh urah so policisti našli avto, izvlekli deklico iz avtomobila, a so bili vsi napori zdravnikov zaman, piše Daily Mail. 

Policisti preverjajo, zakaj je avto zdrsnil v vodo. Ena od možnosti je, da je avtomobilu popustila ročna zavora, kar pa bo pokazal šele pregled vozila. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.