Šport > Zimski športi
10499 ogledov

Kek spregovoril o drami okoli Iličića: "Ima probleme, ki so zame..."

matjaž kek Epa
Selektor slovenske nogometne reprezentance se je dotaknil dogajanja okoli Josipa Iličića.

V zadnjih dneh je bilo v italijanskih medijih prelitega ogromno črnila glede nepojasnjene odsotnosti slovenskega zvezdnika Josipa Iličića. Napadalec Atalante, ki je bil pred izbruhom pandemije koronavirusa v fenomenalni formi, ne bo igral v četrtfinalu lige prvakov, prav tako pa naj bi bila pod vprašajem udeležba na začetku prihajajoče sezone Serie A.

Josip Iličić Zaskrbljujoče Šport Skrivnostno izginotje Josipa Iličića

Ker Atalanta ni ponudila konkretne razlage za njegovo odsotnost, Iličić pa se medijsko ni izpostavil, so nenavadno zgodbo začele obkrožati številne špekulacije, kot denimo, da je Iličić zapadel v depresijo zaradi zdravstvene krize v Bergamu, nekateri mediji pa so celo namigovali, da je za izginotje kriva ženina nezvestoba.

Slovenski napadalni vezist govoric ni komentiral, se je pa odzval z objavo na družbenih omrežjih, kjer je poziral s svojo boljšo polovico.

josip iličić Foto Šport Tako se je na poročila o depresiji odzval Iličić

"Mislim, da je bilo s strani Atalante že vse povedano," je v intervjuju za Val 202 na temo slovenskega reprezentanta dejal Matjaž Kek.

"Reprezentančni trenerji, kot tudi jaz osebno, smo v nekem stiku z Josipom. Moje razmišljanje je, da je to stvar vsakega posameznika. Josip Iličić je skozi svojo kariero dokazal, da zna premagati največje težave. Prepričan sem, da bo tudi tokrat tako. Vse ostalo bi bilo z moje strani izredno, izredno nekorektno komentirati, ko ima človek probleme, ki so zame popolnoma normalni v tem norem svetu in življenju," je dodal selektor nogometne izbrane vrste.

josip iličić Ugibanja Šport Italijanski medij: so strašni dogodki razlog, da je Iličić izginil?
Komentarjev 1
  • Ender3 16:11 03.avgust 2020.

    Dajmo nehat z tem jebenim nogometom in njihovimi akterji. Samo pasejo se po zelenicah in jamrajo, kako jim je vse težko. Delal pa nebi nihče, bog ne daj v turnusu, ponoči.