Šport > Nogomet
25241 ogledov

Tako se je na poročila o depresiji odzval Iličić

josip iličić Epa

Atalanta je v soboto zvečer sklenila Serie A s porazom proti Interju (0:2) in tekmovanje končala na tretjem mestu ob ponovni uvrstitvi v Ligo prvakov.

Moštvo iz Bergama je spet zaigralo brez Josipa Iličića, ki ni bil v postavi "boginje" že od 11. julija dalje. Dolgotrajna odsotnost slovenskega reprezentanta je sprožila številne špekulacije.

Josip Iličić Zaskrbljujoče Šport Skrivnostno izginotje Josipa Iličića

Italijanski dnevnik La Repubblica je v soboto objavil članek, v katerem se je avtor spraševal, ali je Iličić v slabem psihološkem stanju. V klubu naj bi mu sicer poskušali pomagati, a neuspešno, zato naj bi manjkal na zadnjih tekmah.  Avtor članka v rimskem časniku je dodal, da je nastop Gorenjca v bližnjem obračunu četrtfinala Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu malo verjeten.

josip iličić Ugibanja Šport Italijanski medij: so strašni dogodki razlog, da je Iličić izginil?

Uradno je klub trdil, da je za odsotnost kriva poškodba in mu dovolil oditi domov v Slovenijo. In očitno to drži. Na Instagramu je v nedeljo dopoldne vzniknila fotografija, na kateri je Iličić s svojo boljšo polovico Tino, poza nogometnega velemojstra pa ni nič kaj depresivna.

Tina Iličić Josip Iličić | Avtor: Instagram Instagram

Vsekakor je dobro vedeti, da se eden glavnih adutov Slovenije in Atalante očitno počuti dovolj dobro za aktivno sodelovanje na družbenih omrežjih.

Četrtfinalni dvoboj Lige prvakov med Atalanto in PSG bo na sporedu v sredo, 12. avgusta na Estádio da Luz v Lizboni.

Komentarjev 3
  • fiston 20:23 02.avgust 2020.

    Poza ni nič kaj depresivna. Kakšna je pa depresivna poza ?

  • Pepi 17:10 02.avgust 2020.

    Aha,se opravičujem,zdaj sem videla njegov odziv,popravite me,če sem napačno dojela stvar:žena je naredila "sefija" in objavila na instagramu slikco iz katere je razviden odziv njenega moža????? sem zadela poanto ???????

  • Pepi 17:05 02.avgust 2020.

    In kako se je odzval Iličič,na komentarje Italijanskih novinarje,ste pozabili napisat ????ali pa jaz ne zaznam njegovega odziva v vašem komentarju???????