Šport
34765 ogledov

Teniška zvezdnica zgoraj brez: "Rekli so, da je to del protokola"

Bethanie Mattek Sands Profimedia
Ameriška teniška zvezdnica ponosno razkazuje svoje atribute.

Bethanie Mattek-Sands, ameriška specialistka za igro dvojic, je s svojimi 139 tisoč sledilci na družbenem omrežju Instagram delila novo fotografijo zgoraj brez.

Petintridesetletnica, ki ji razkazovanje ni tuje, se je navijačem oglasila iz Italije, kjer se je udeležila WTA turnirja. "Rekli so mi, da je to del italijanskega karantenskega protokola," je pripisala devetkratna zmagovala turnirjev za grand slam.

Bethanie Mattek-Sands Zgoraj brez Šport Devetkratna grand slam prvakinja v narodnem parku pokazala prsi

Mattek-Sandsova je ena najuspešnejših teniških igralk v dvojicah. Pet grand slamov je osvojila v navezi z Lucie Šafářovo, še štiri pa v konkurenci mešanih parov; po enega s Horio Teacujem in Mikeom Bryanom, dva pa z Jamiejem Murrayjem, starejšim bratom slavnejšega Andyja Murrayja.

Američanka je trenutno v Rimu, kjer se je nadejala dobrega rezultata na ženskem turnirju serije Premier 5, a sta se s soigralko Sofio Kenin poslovili že v prvem krogu.

novak đoković Incident Šport Slovenski odgovor besnim Srbom: "Govorite, kar hočete" zverev thiem Noro Šport Dramatične scene v New Yorku, pisala se je zgodovina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Was told this was part of the Italian Quarantine Protocol ☀️ #WhatTanLines 🇮🇹 I ❤️ #Italy

A post shared by Bethanie Mattek-Sands (@matteksands) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess size matters at #PietrangeliStadium 👀 #Roma 🇮🇹

A post shared by Bethanie Mattek-Sands (@matteksands) on

Komentarjev 2
  • kvasetotidogajamona 06:28 17.september 2020.

    nimaš kaj videt, daska

  • gefoxo5904 19:39 16.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com