Šport
6408 ogledov

Devetkratna grand slam prvakinja v narodnem parku pokazala prsi

Bethanie Mattek-Sands Instagram
Devetkratna zmagovalka turnirjev za Grand Slam je na socialnih omrežjih objavila vročo fotografijo iz narodnega parka Yellowstone.

Američanka Bethanie Mattek-Sands je ena izmed najboljših teniških igralk dvojic na svetu, ki je v svoji karieri osvojila že zlato olimpijsko medaljo ter kar devet grand slam naslovov v kategoriji ženskih ali mešanih dvojic.

Je tudi zelo solidna igralka v kategoriji posameznic, kjer je osvojila že 5 ITF naslovov, svoj čas pa je bila tudi že na 30. mestu na teniški WTA lestvici.

Bethanie Mattek-Sands in Jamie Murray | Avtor: Profimedia Profimedia

V kategoriji dvojic pa je bila januarja leta 2017 celo na prvem mestu teniške lestvice, leto 2019 pa je zaključila z velikim slavjem na US Openu, ko je z Jamiejem Murrayem slavila med mešanimi dvojicami.

Kot kaže pa bo v zelo dobrem razpoloženju pričakala tudi novo sezono...

To se da videti po njeni aktivnosti na socialnih omrežjih, kjer je objavila sliko iz nacionalnega parka Yellowstone, ko se je odločila, da se popolnoma osvobodi ter preda naravi, tako da je za sliko pozirala zgoraj brez, saj izpod jakne, katero je za slikanje razgrnila, ni nosila ničesar...

 

Komentarjev 1
  • urle 07:37 03.december 2019.

    in kje so te prsi? aja, najbrž sem slep