Šport
537 ogledov

"Stojim za očetom, vendar se ne strinjam z njim"

novak đoković Profimedia
Novak Đoković se je oddaljil od kontroverznih izjav njegovega očeta.

Srđan Đoković, oče Novaka Đokovića, je v nedavnih medijskih nastopih izstrelil več strupenih puščic proti Rogerju Federerju, Rafaelu Nadalu, zahodnim medijem in vsem ostalim, ki naj bi delali krivico njegovemu sinu. 

novak đoković Smeši sina Šport "Če Novak izgubi, je to zato, ker je nasprotniku to dopustil"

Napovedal je tudi, da se bo Novak v naslednjih nekaj letih polastil vseh pomembnejših teniških rekordov in s tem zaprl usta še zadnjim dvomljivcem, ki trmasto vztrajajo, da Đoković ni najboljši tenisač vseh časov.

"Noleta" so o tej temi povprašali po njegovi zmagi v drugem krogu teniškega mastersa v Monte Carlu, s katerim se je uradno začel evropski del peščene sezone. 

"Vsi dobro veste, da imam rad svojega očeta. On je moja največja podpora, še posebej je to veljalo na začetku kariere. Ne morem vplivati na to, kaj govori. Zdaj je, kar je. Vsak razmišlja s svojo glavo. To moram sprejeti in spoštovati. Moj oče je zelo strasten človek. Zelo me ima rad in vedno me želi zaščititi. Vse, kar počne, dela z najboljšimi nameni, a vsi včasih rečemo kaj, zaradi česar je potem nekdo užaljen. Tudi to razumem. Stojim za svojim očetom, saj smo družina. Vedno bom na njegovi strani, vendar se ne strinjam vedno s tem, kar govori," je povedal najboljši tenisač na svetu.

mario ančić Navdihujoče Šport Premagoval je najboljše, nato hudo zbolel, danes upravlja z milijoni

Đokovića je v osmini finale mastersa v kneževini s 6:4, 7:5 premagal Britanec Dan Evans. Za Srba je bil to sploh prvi poraz v letu 2021 (10-1). "Če sem pošten, je bilo tole nekaj najslabšega, kar sem pokazal na igrišču v zadnjih letih. Počutil sem se zelo slabo, nič ni delovalo. Ne bom odnesel veliko pozitivnega s te tekme, a to je šport in to moram sprejeti," je dejal Đoković, ki je med drugim naredil tudi 45 neizsiljenih napak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.