Šport
605 ogledov

Španski kolesar utrpel hude poškodbe

daniel navarro Reševalni pas/Twitter
Član kolesarske ekipe Katusha–Alpecin je še vedno na intenzivni negi.

Španec Daniel Navarro se je med skupinskim padcem v torkovi 4. etapi kolesarske dirke po Italiji težje poškodoval, so sporočili iz njegove ekipe Katjuša. Po zlomu ključnice, treh reber in predrtih pljučih je 35-letnik ostal na intenzivni negi na kliniki v Rimu, kjer so ga pred tem operirali, njegovo zdravstveno stanje pa je stabilno.

Primož Roglič Giro Šport Roglič po skupinskem padcu povečal prednost

Do padca je prišlo šest kilometrov pred ciljem v Frascati. V njega se je zapletel tudi Nizozemec Tom Dumoulin (Sunweb), ki je pred tem veljal za enega glavnih kandidatov za skupno zmago ob Slovencu Primožu Rogliču.

Tom Dumoulin Po padcu Šport Veliki Rogličev tekmec že obupal

Dumoulin se je sicer izognil težjim poškodbam in je prišel na start današnje 5. etape, a je zaradi padca nabral štiri minute zaostanka za vodilnim v skupnem seštevku, Slovencem Rogličem, zaradi česar je že obupal v lovu na skupno zmago.

Rožnato majico že od začetka nosi Roglič, ki je vodstvo pred Britancem Simonom Yatesom (Mitchelton-Scott) včeraj povečal z 19 na 35 sekund.

giro d'italia Takojšnji suspenz Šport Dopinški škandal pretresel Giro, konec za Slovenca

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.