Šport
18898 ogledov

Poskušal oropati UFC zvezdnico in pristal v bolnišnici

polyana viana Reševalni pas/Twitter
Nič hudega sluteči nepridiprav si bo za vedno zapomnil dan, ko si je za tarčo izbral UFC zvezdnico.

V soboto zvečer okoli 20. ure je neznani moški poskušal ukrasti telefon UFC borki Polyani Viana. Ne samo, da je ostal praznih rok, temveč je od zvezdnice mešanih borilnih veščin dobil še boleč spominek.

Šestindvajsetletna Viana je čakala na prevoz v Riu de Janeiru, ko je do nje pristopil neznanec in zahteval njen telefon. Zagrozil ji je z lažnim orožjem, vendar Viana ni nasedla njegovemu blefu.

"Sedel je poleg mene. Vprašal me je, koliko je ura. Povedala sem mu in hitro dojela, da ne namerava oditi. Telefon sem pospravila za pas. Dejal je 'daj mi telefon, ničesar ne poskušaj, ker sem oborožen'. Potem je prijel za pištolo, vendar sem videla, da je premehka," je dogodek opisala borka.

polyana viana napadalec | Avtor: Instagram Instagram

"Bil mi je zelo blizu. Mislila sem si, 'če ima pištolo, je ne bo imel časa izvleči'. Vstala sem. Dvakrat sem ga udarila, nato je dobil še brco. Ko je padel, sem ga pričela daviti. Nato sem ga posedla na isto mesto, kjer sva bila, in skupaj sva počakala policijo," je dodala.

Na spletu so se že pojavile fotografije napadalčevega obraza. Očitno je dobil nekaj konkretnih udarcev. "To je bila prekleto slaba ideja," je fotografiji pripisal predsednik UFC-ja Dana White.

Poškodovanega moškega so prepeljali v bolnišnico, medtem ko je Viana pomagala izpolniti policijski zapisnik. Kot se je izkazalo, je bila njegova "pištola" izrezana iz kartona.

Komentarjev 12
  • sam50 17:07 07.januar 2019.

    Samo na veliko žalost bi ga v naši pravični državi morala gospodična bogato poplačati za prizadejane bolečine in bi lopov zaslužil precej več,kot je vreden mobitel....

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 16:38 07.januar 2019.

    Pri nas bi bila kaznovana

  • kapibara 14:45 07.januar 2019.

    Kako so mi take novice všeč, ko barabe naletijo na boljšega.. kot tista na madžarskem- karateistka.. pa na motorju v Portorožu, punca(karateistka) branila fanta, katerega so se lotili lokalni pezdeti, ki je parkiral kakih 5 minut pred punco.. pa Slovakinja.. ...prikaži več pa veliko takih je že bilo, pa še več jih bo.. :-)

Sorodne novice