Šport > Olimpijske igre
1524 ogledov

Prostovoljec je imel bližnje srečanje s slovenskim orjakom

Kristjan Čeh Anže Malovrh/STA
Delo prostovoljcev je lahko nevarno.

Kristjan Čeh se je prepričljivo uvrstil v sobotni finale meta diska. Slovenski orjak je zabeležil tretji rezultat kvalifikacij, imel je tudi še boljši met, a je ob njem malenkostno prestopil. 

Čeh si je sicer nekaj pozornosti prislužil že pred tekmovanjem. Atlet z drugim najboljšim dosežkom te sezone v svoji disciplini je imel namreč bližnje srečanje z nesrečnim prostovoljcem. Ta je krenil mimo Čeha, ki se je ogreval in pri tem prejel udarec v glavo. Nesrečnik je izustil le presenečeni 'uf', slovenski športnik pa se je opravičil z besedo 'Sorry!' Čeh je nato planil v smeh.

Prostovoljec je imel sicer kar precejšnjo srečo, da je visoki Štajerec le počasi vadil na svoji tehniki. Če bi vse skupaj potekalo hitreje...

Kristjan Čeh Atletika Šport Kristjan Čeh s tretjim izidom Kristjan Čeh Najuspešnejši atlet: Šport "Pričakujem odličje, Čeh lahko dominira še 15 let, a treba bo ukrepati"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice