Šport > Nogomet
9756 ogledov

Vratar z evrogolom... s 40 metrov... v 94. minuti... izenačil izid! (Video)

Vratar, zadetek Reševalni pas/Twitter
Nogometna tekma v Romuniji se je končala na neverjeten način - z zadetkom vratarja s prostega strela s približno 40 metrov in to v 94. minuti.
Na nogometni tekmi romunske lige so nogometaši Somuz Falticeni-ja gostovali pri ekipi CSM Pascani. Gostom, ki so še v sodnikovem podaljšku izgubljali z 2:1, je pomembna vsaka točka, saj bijejo težak boj za obstanek v ligi. Vfl Osnabrück Video Šport Neverjetne scene ob napredovanju v drugo ligo

V 94. minuti tekme je že izgledalo, da je vsakršno upanje izgubljeno ter da se bodo z gostovanja vrnili praznih rok, nato pa je stvari v svoje roke prevzel njihov vratar, ki je izvedel neverjeten prosti strel.

V podobnih situacijah je sicer nekaj povsem normalnega, da se v nasprotni kazenski prostor napoti tudi vratar, ki nato poizkusi izkoristiti svojo višino ter z udarcem z glavo doseči zadetek. Toda pri gostujoči ekipi so se odločili za presenečenje.

dežnik Foto Šport Fotografija tedna: Mati med celo tekmo vratarju držala dežnik

Ko so čisto vsi nasprotni nogometaši pričakovali predložek, se je vratar namreč odločil za neposreden strel na vrata ter s pravim projektilom izenačil izid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice