Šport > Nogomet
1293 ogledov

Policija s solzivcem nad nogometaše udeležene v brutalen množičen pretep

Atletico GO : Vila Nova Reševalni pas/Twitter
Na povratni tekmi polfinala Lige Goiano med brazilskima kluboma Atletico GO in Vila Novo je prišlo do množičnega pretepa, tako da se je policija odločila strasti pomiriti s solzivcem.

V današnjih časih velja za nekaj povsem normalnega, da se policija s pendreki, vodnimi topovi in solzivci loti skupine razgretih navijačev. Sedaj pa smo v Braziliji doživeli tudi to, da je policija s solzivcem preganjala nogometaše na igrišču.

Pestro je bilo v Ligi Goiano, kjerse je Atletico Goianiense po petih letih ponovno uspel uvrstiti v finale. Prva tekma z Vila Novo se je končala 1:1, medtem ko je drugo tekmo dobil Atletico z rezultatom 1:0, vse skupaj pa je začinil množičen pretep na igrišču, katerega je policija poizkusila prekiniti s pomočjo solzivca.

Specialna policija, ki se je odločila posredovati se seveda ni spuščala v debate z nekontroliranimi agresivneži, zato so preprosto aktivirali svoje solzivce ter takojn umirili pretepače, ki so se ob posredovanju policije odločili, da sklenejo premirje ter počakajo na intervencijo zdravstvene službe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice