Šport > Nogomet
4753 ogledov

Svetovni zvezdnik je velik oboževalec Gorana Dragića

Antoine Griezmann Goran Dragić dres instagram
Antoine Griezmann je počastil slovenskega košarkarja in se mu zahvalil.

Na nedavnem svetovnem prvenstvu v nogometu je do svojega drugega naslova prišla Francija, ena gonilnih sil "galskih petelinov" je bil napadalec Antoine Griezmann.

Soigralec Jana Oblaka pri madridskem Atléticu trenutno še uživa na dopustu, mudil se je tudi v Miamiju, točneje v South Beachu.

Med dopustovanjem na Floridi je Griezmann obiskal tudi slačilnico NBA franšize Miami Heat, katere član je Goran Dragić. Francoski napadalec in slovenski organizator igre si delita številko sedem, Griezmann pa več kot očitno zelo ceni Ljubljančana.

Na družbenem omrežju je namreč objavil fotografijo z Dragićevim dresom, posneto tik pred prostorom Slovenca v slačilnici Vročice in se mu zahvalil za darilo. Ekipa je Griezmannu podarila še unikaten dres z njegovim priimkom, seveda s sedmico na hrbtu.

Griezmann je ob fotografiji pripisal: "S prvim izborom na naboru leta 2019 so Miami Heat izbrali Antoina Griezmanna iz Atlética." Dragić je na njegovo objavo pripisal: "Se vidimo na pripravah."

Griezmann je eden najbolj prepoznavnih nogometašev v zadnjih letih, temu primerna je tudi njegova cena. Vsekakor je to še ena potrditev izjemnega statusa, ki ga med športnimi kolegi uživa Goran Dragić.

Antoine Griezmann Goran Dragić dres | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice