Šport > Nogomet
422 ogledov

Šok v Realu, Ramos želi iz kluba

Sergio Ramos, Florentino Perez
Sergio Ramos bi lahko po 14 letih zapustil madridski Real.

Španski mediji so se razpisali o morebitnem odhodu dosedanjega kapetana Reala Sergia Ramosa. Po poročanju medijev naj bi se ta grdo sprl s predsednikom kraljevega kluba Florentinom Perezom. Kot prvi so to javnosti sporočili v TV šovu El Chiringuito de Jugones, kasneje pa potrdili tudi pri Marci in Asu.

Vse skupaj naj bi se začelo po izpadu Reala proti Ajaxu v četrtfinalu lige prvakov. Španci so na prvi tekmi v Amsterdamu slavili z 2:1, Ramos pa je po mnenju mnogih namerno poskrbel za svoj drugi rumeni karton ter povratno tekmo v Madridu spremljal iz častne lože. Njegova ekipa je izgubila z 1:4. Perezu Ramosov pristop ni bil všeč, kapetan Reala se je znašel tudi na udaru navijačev, odnos na relaciji kapetan-predsednik pa se je izjemno ohladil.

Pred tednom dni se je Perez sestal s Sergiom, Ramosovim očetom in njegovim bratom Renejem, na sestanku pa se strani nista pomirili. Ramos je dejal, da razmišlja o odhodu iz Reala. Predsednik Reala si je izpogojeval le novo srečanje.

Ramos ima z Realom pogodbo sklenjeno do leta 2021, odkupna klvzula pa znaša kar 200 milijonov.

Komentarjev 1
  • selmanovicelvedina 22:22 24.maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

Sorodne novice