Šport > Nogomet
1666 ogledov

Soigralca Slovencev našli mrtvega v bazenu

George Baldock Profimedia
Grški reprezentant George Baldock je umrl v 32. letu starosti

Ljubitelje nogometa je pretresla novica o smrti 31-letnega Georgea Baldocka, ki je pred to sezono prestopil v Panathinaikos. V Angliji rojenega nogometaša, ki je zaradi grških korenin sicer nastopal za Grčijo ter zbral 12 nastopov za reprezentanco, so našli mrtvega v bazenu na njegovem domu v južnem predelu Aten. 

"Izražamo globoko žalost ob prerani smrti Georgea Baldocka, nogometaša Panathinaikosa in naše izbrane vrste. Izrekamo globoko sožalje družini in njegovim bližnjim," so zapisali pri najmočnejši grški ligi.

Baldock je pred le tremi dnevi zaigral tudi na velikem grškem derbiju proti Olympiacosu, ko se je dvoboj končal brez zadetkov. V prvi enajsterici mu je družbo delal tudi slovenski reprezentant Adam Gnezda Čerin, v igro pa je kasneje vstopil še Andraž Šporar. Član grškega velikana je tudi Benjamin Verbič.

George Baldock | Avtor: Profimedia Profimedia

Žalostna vest zelo odmeva tudi na Otoku, še zlasti med privrženci Sheffield Uniteda, barve slednjega je Baldock branil preteklih sedem let.

"Branilec je klub zapustil poleti po sedmih letih igranja na Bramall Lanu. Bil je izjemno popularen med navijači, zaposlenimi v klubu in soigralci. Iskreno sožalje Georgevi družini in prijateljem izrekamo vsi, ki smo povezani s klubom," so zapisali pri nekdanjem premierligašu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice