Šport > Nogomet
738 ogledov

Bivši reprezentant aretiran, ker je kradel v trgovini

Nicki Bille Profimedia
Nekdanji nogometaš se je še enkrat več znašel v težavah

Napadalec Nicki Bille Nielsen je zbral tri nastope za dansko reprezentanco, pri tem je dosegel en zadetek, v klubski karieri pa je med drugim branil tudi barve italijanske Reggine, španskih klubov Villarreal, Elche in Rayo Vallecano, norveškega Rosenborga, francoskega Eviana in poljskega kluba Lech Poznan. Kariero je sklenil leta 2021 v peti danski ligi, bil je član ekipe VB 1968. Že med aktivno športno potjo je imel večkrat težave z zakonom, zdaj pa je bil znova aretiran.

Šestintridesetletni Bille je v trgovini tokrat nakradel reči v vrednosti okoli 20 evrov, nato pa prodajalcu, ki ga je ujel pri tatvini tudi grozil. "Zlomil ti bom čeljust, šest tednov boš lahko jedel samo jogurt," naj bi izjavil nekdanji nogometaš, ki je skušal ukrasti instant juho ter sok in vino v tetrapak embalaži.

Nicki Bille | Avtor: Profimedia Profimedia

Bille se je v zaporu znašel že pred desetimi leti, ko je v Københavnu napadel policista, poleti 2018 je bil v Monacu obsojen na mesec ječe, ker je pred enim izmed nočnih lokalov udaril žensko. Ta je branila prijateljico, ki jo je davil. Obsojen je bil tudi zaradi posedovanja kokaina. Istega leta je sodeloval v množičnem pretepu, na božič pa bil tudi resno ranjen v roko, ko je trojica moških vstopila v njegov dom in streljala nanj.

Nedavno je bil obtožen napada na svojo partnerico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice