Šport > Nogomet
683 ogledov

Slovenski reprezentant okreva že štiri tedne, še vedno je v bolnišnici

Josip Iličić
Glavni adut slovenske izbrane vrste ima še naprej težave z zdravjem.

Atalanta bo nocoj odigrala prvo tekmo v novi sezoni italijanskega prvenstva, v postavi kluba iz Bergama pa ne bo Josipa Iličića. Ta je brez pravih treningov že mesec dni, njegovo odsotnost na začetku sezone pa je potrdil tudi njegov trener Gian Piero Gasperini.

Jasmin Kurtić Video Šport Slovenska mojstrovina za tri točke v Serie A

"Izostanek Iličića je za nas velik udarec," je na novinarski konferenci dejal trener in dodal: "Še naprej se nahaja v bolnišnici, čakamo na mnenje zdravnikov. Stanje je zapleteno. Ko se že zdi, da mu gre na boljše, se vse skupaj poslabša. Njegovo okrevanje traja dlje, kot smo mislili. Želimo si njegove vrnitve, a je jasno, da bo še treba počakati."

Atalanta Katastrofa Šport Blamaža Sarajeva, vratar svojim navijačem kazal sredinec

Slovenskega reprezentanta, ki bo tako najverjetneje odsoten tudi na naslednji reprezentančni akciji, Slovenija bo 6. septembra zaigrala proti Bolgariji, tri dni kasneje pa proti Cipru, je v bolnišnico in na zdravljenje z antibiotiki poslala okužba zobnega tkiva, ki se je nato razširila še na bezgavke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.