Šport > Nogomet
2514 ogledov

Slovenska mojstrovina za tri točke v Serie A

Jasmin Kurtić Epa
Izjemen zadetek slovenskega nogometaša.

V nedeljo je bilo odigranih pet tekem v najm,očnejši italijanski ligi, kar na štirih pa so zaigrali tudi slovenski nogometaši. Edini poraz je doživel Samir Handanović, ki je z Interjem z 0:1 klonil na gostovanju pri Sassuolu, nekdanji kapetan slovenske reprezentance je zadetek prejel po strelu z bele točke.

Svoj debi v najmočnejši italijanski ligi je v dresu Parme doživel Leo Štulac. Ta je odigral celotno tekmo proti Udineseju, s soigralci pa je v drugem delu drugega polčasa zapravil prednost z 2:0. Videmčani so namreč v polno merili v 65. in 69. minuti, z izidom 2:2 pa se je dvoboj tudi končal.

Precej bolj zadovoljna sta zelenico zapuščala Miha Zajc in Jasmin Kurtić. Prvi je bil eden najboljših v dresu Empolija, sodeloval je pri obeh zadetkih domačega moštva, ki je z 2:0 odpravilo Cagliari. V prvem polčasu je njegovo močno podajo poskušal zaustaviti domači branilec, a tega ni storil dovolj spretno, saj jo je na drugi vratnici v gol poslal Zajčev soigralec. Štiriindvajsetletni Slovenec je svojo prvo uradno asistenco nato zapisal v drugem polčasu, ko je s podajo lepo našel napadalca Francesca Caputa, ta pa je iz prve zadel postavil končni izid dvoboja. Mladi Primnorec je že v prvem polčasu tudi sam imel izjemno priložnost za zadetek, ko je sam prišel pred vratarja, ga že premagal, a je žoga za las švignila mimo gola.

Za pravo mojstrovino pa je poskrbel Kurtić. Ta je poskrbel za tri točke Spala na dvoboju proti Bologni. Slovenski reprezentant je sprožil z velike oddaljenosti in neubranljivo zadel za zmago v gosteh. Njegov zadetek bo zagotovo med kandidati za gol tokratnega prvega kroga Serie A.

Komentarjev 1
  • Stephanie_Morton 15:25 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekajj urr delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com