Šport > Nogomet
309 ogledov

Selektor na takšno novico ni bil pripravljen

Felix Sanchez Epa
Ekvadorska nogometna zveza je po porazu z Argentino razrešila selektorja Felixa Sancheza, ki ga je odločitev presenetila.

Španec Felix Sanchez ni več trener nogometne reprezentance Ekvadorja. Pri tamkajšnji zvezi so se odločili, da po četrtfinalnem porazu z Argentino na južnoameriškem nogometnem prvenstvu zamenjajo selektorja izbrane vrste. Argentina je tekmo po streljanju enajstmetrovk dobila s 4:2.

Španec, ki je Katar leta 2019 pripeljal do naslova azijskega prvaka, je z Ekvadorjem lani podpisal štiriletno pogodbo, a vodilni na zvezi z njim niso zadovoljni.

"Zahvaljujemo se Felixu in njegovi ekipi za opravljeno delo in profesionalni pristop. V prihodnje mu želimo vse najboljše," so zapisali na zvezi.

Po koncu tekme Šport Spor soigralcev zasenčil velik reprezentančni uspeh

Trener na novico ni bil pripravljen, saj je po porazu z Argentinci z mediji že govoril tudi o nadaljevanju kvalifikacij za svetovno prvenstvo, kjer je Ekvador trenutno na petem mestu južnoameriške skupine.

"Na Copi Americi smo se iz skupine prebili v izločilne boje. Čeprav nismo zmagali, sem čestital igralcem. Za uspehe so zaslužni oni, mislim pa, da bomo na naslednje prvenstvo prišli še močnejši in izkušenejši. Ekipa je zelo mlada in moramo verjeti vanjo, tudi če se izidi kdaj zdijo nepravični," je davi po tekmi v Houstonu dejal Sanchez.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.