Šport > Nogomet
10 ogledov

Samo prek Chelseaja

lampard_gol_moskva_reu Žurnal24 main
Angleški vezist Frank Lampard (za zdaj) še ne bo pristal na trnku milanskega Interja in njegovega trenerja Joseja Mourinha. Chelsea ga želi zadržati zase, kar je jasno zahteval tudi Scolari.
 
 

Po petnajstih minutah mi je Lampard dejal, da je njegova prihodnost dolgoročno povezana s Chelseajem.

Luiz Felipe Scolari

 
Vodstvo angleškega Chelseaja je zavrnilo možnost odhoda Franka Lamparda v italijanski Inter, na današnji prvi novinarski konferenci pa je Brazilec Luiz Felipe Scolari, novi strateg londonskega nogometnega moštva v Premier league, dejal, da bo angleški reprezentant tudi v prihodnjih sezonah igral za Chelsea. "Z Lampardom sem se pogovoril v ponedeljek. Na srečanju sem mu dejal, da ga želim v svojem moštvu, ne le zaradi njegovih nogometnih, temveč tudi značajskih sposobnosti. Izrazil sem iskreno željo, da ostane del moštva. Po petnajstih minutah mi je Lampard dejal, da je njegova prihodnost dolgoročno povezana s Chelseajem," je na današnji novinarski konferenci v angleškem jeziku dejal južnoameriški nogometni strokovnjak, ki je v minulih letih vodil portugalsko izbrano vrsto.

 Milanski Inter je po prihodu portugalskega strokovnjaka Joseja Mourinha, nekdanjega stratega Chelseaja, začel pravo medijsko ofenzivo glede Lampardovega prihoda na Apeninski polotok. V zadnjih dneh je bilo veliko nasprotujočih si informacij: italijanska stran je zatrjevala, da bo 30-letni Lampard zagotovo zaigral za Inter, angleška pa ni niti pomislila na predčasno prodajo – prihodnje leto mu poteče pogodba – enega od svojih najboljših nogometašev. Bržkone mu bo londonski klub, ki je v lasti ruskega bogataša Romana Abramoviča, v bližnji prihodnosti ponudil novo dolgoročno pogodbo, denarne podrobnosti pa za zdaj niso znane
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.