Šport > Nogomet
10 ogledov

Ronaldo ostaja, Berbatov prihaja?

Ronaldo trenutno okreva po operaciji, nato pa se bo očitno pridružil pripravam s Žurnal24 main
Real se bo za Ronalda obrisal pod nosom. O tem je prepričan Manchestrov trener Alex Ferguson, ki se je pred kratkim sestal s portugalskim zvezdnikom. United želi tudi Berbatova.
 
 

Lahko povem, da bo v naslednji sezoni igral za rdeče vrage.

Alex Ferguson

 
Alex Ferguson je odpotoval v Lizbono z namenom, da se sestane z Cristianom Ronaldom na temo njegovega ostanka v Manchestru, saj o njegovem spogledovanju z Realom čivkajo že ptiči. “ Sestanek je bil uspešen. Oba sva predstavila svoj pogled: jaz klubskega, on pa svojega. Lahko povem, da bo v naslednji sezoni igral za rdeče vrage. Prodali ga ne bomo. Ronaldo ima z nami še pogodbo, tako da je odločitev o prodaji na klubu.“ je o sestanku z enem najboljših nogometašev na svetu dejal Fergie. Ronaldo je lani za redeče dosegel 42 zadetkov in jim izdatno pomagal pri osvojitvi domačega in naslova v Ligi prvakov. Sicer pa Portugalec trenutno okreva po operaciji gležnja in naj ne bi začel nastopati pred oktobrom. "Nikoli ne tvegamo. Naš cilj je vedno, da se nogometaš na igrišče vrne 100% pripravljen. Tako bo tudi z Ronaldom,“ je še dodal trener Manchestra.

Barbatov na muhi rdečih vragov
Trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson je prepričan, da bo bolgarski nogometaš Dimitar Berbatov prestopil iz Tottenhama v Manchester. "Čas dela za nas in prepričan sem, da bo Tottenham sprejel našo ponudbo. Odločitev bo težka, saj gre za odličnega nogometaša. Obenem je tip igralca, ki se bo čudovito vklopil v našo sredino," je dejal Ferguson. Časnik The Sun je poročal, da je Manchester United Tottenhamu za prestop 27-letnega nogometaša pripravljen plačati 25 milijonov funtov, Tottenham pa jih zahteva 30.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.