Šport > Nogomet
605 ogledov

Messijev protinapad se je končal s prekinitvijo tekme

messi Epa
Nepovabljeni gost je prekrižal načrte Lionelu Messiju.

Nedeljski 'Le Classique', 101. veliki derbi elitne francoske Ligue 1 med Marseillom in PSG-jem, se je v končal brez zmagovalca (0:0). Parižani imajo po enajstih tekmah sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Lensom, ki je včearj premagal Metz (4:1).

Tako kot se je dvoboj pred nabito polnim stadionom Velodrome v Marseillu končal z neodločenim izidom, je tudi razmerje na večnih derbijih francoskega prvenstva ostalo izenačeno. Obe ekipi imata po dvaintrideset zmag.

 | Avtor: Epa Epa

Tekma med PSG-jem in Marseillom je bila vroča in zanimiva. V prvem polčasu je glavni sodnik po posredovanju videotehnologije vsaki ekipi razveljavil po en zadetek zaradi prepovedanega položaja, v nadaljevanju pa so gostje 35 minut igrali z igralcem manj, saj je bil izključen Achraf Hakimi. Najlepši priložnosti sta zapravila Valentin Rongier za domače in Kylian Mbappe za goste.

PSG je bil v 73. minuti oropan priložnosti za zelo obetaven protinapad v režiji Lionela Messija. Argentinec je v svojem slogu drvel proti kazenskemu prostoru naprotnega moštva, a je moral napad prekiniti zaradi vdora navijača, ki se mu je prikradel izza hrbta. Po posredovanju varnostnikov je bila tekma za kratek čas prekinjena.

Posnetek incidenta, ki je znova sprožil razpravo o varnostni nogometašev na stadionu Velodrome, si poglejte spodaj.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice