Šport > Nogomet
12733 ogledov

Predsedniku Olimpije se je zareklo

milan mandarić Print Screen
Prvi mož slovenskega prvaka je spregovoril o svoji prihodnosti.

Olimpija je z remijem na gostovanju v Domžalah (1:1) storila dovolj za osvojitev naslov državnega prvaka.

Olimpija, prvak Po preobratu Šport Olimpija z enajstmetrovko do državnega naslova

Predsednik kluba Milan Mandarić je še pred začetkom obračunom napovedal, da se pokal po enem letu vrača v Ljubljano, nogometaši pa so njegove napovedi uresničili na zelenici.

Prihodnost predsednika Olimpije je bila v zadnjih mesecih predmet različnih špekulacij, saj se še vedno ne ve, ali bo Mandarić ostal v Ljubljani. "Na to ne bi mogel odgovoriti, saj v tem trenutku ne morem razmišljati o tem. Sem pod vtisom dramatične tekme in zadovoljstva tako zame kot za naša navijače. Vesel sem, da se pokal vrača domov, to je Ljubljana," je v pogovoru za Kanal A povedal predsednik Olimpije.

Olimpija Po naslovu Šport Bišćan: Ali bom vodil ekipo v Ligi prvakov? Prezgodaj je za to

Zmaji so v Domžalah osvojili drugi naslov državnega prvaka v zadnjih treh sezonah, tudi tokrat pa so se ligaške krone veselili na gostovanju. "Nismo še imeli priložnosti, da bi naslov osvojili v Stožicah. Naslednjo sezono ga moramo osvojiti v Stožicah, da bomo lahko slavili doma," je povedal Mandarić in s tem posredno razkril svojo prihodnost, na kar ga je opozoril tudi njegov sogovorec. 

"O tem bomo kasneje," je novinarju v zadregi odvrnil Mandarić in ga prijateljsko potrepljal po roki. "Olimpija je v treh letih opravila dobro delo. Zelo sem zadovoljen in upam, da so navijači enakega mnenja. Bomo videli, kaj bo v prihodnosti. O tem se bomo pogovarjali v naslednjih dneh," je dodal.

In ambicije za prihodnost? "Čaka nas velik izziv, da se dokažemo v Evropi. Tam se moramo še dokazati," je sklenil Mandarić.

zlatko zahović Šok v Ljudskem vrtu Šport Zahović na izhodnih vratih NK Maribor
Komentarjev 5
  • Bubi 11:54 29.maj 2018.

    2. naslov v zadnjih 3 letih se res lepše sliši kot 2 v 27 letih

  • chicar 08:48 29.maj 2018.

    Odziv Domžalskega strokovnega štaba pred koncem je že razbistril ljubljansko meglo, obnašanje primitivnih kvazi srbov in bosancev, ki so najbližje svojim koreninam ko v Mercatorju kupujejo kajmak, kot neki navijači je jasen znak, da bo Olimpija klečeplazila jeseni po Evropi, ...prikaži več tako z navijaštvom kot svojimi baletnimi predstavami, sploh tistimi na beli točki.

  • ana19 06:49 29.maj 2018.

    Eh kaki junaki, slucajno je zadel podarjeno enajstmetrovko.