Šport > Nogomet
1735 ogledov

Stadion v Domžalah razprodan, Olimpija navijačem ponuja rešitev

olimpija krško prva liga Anže Petkovšek
Domžalski stadion ne bo mogel sprejeti vseh navijačev.

V nedeljo se bo v zadnjem kolu odločilo državno prvenstvo v nogometu. Olimpija bo gostovala v Domžalah, za naslov prvaka pa ob morebitni zmagi Maribora proti Gorici potrebuje vsaj remi. Zanimanje za dvoboj v Domžalah je veliko, vstopnice so že pošle.

"Vstopnic za ljubljanski sektor ni več. Na žalost je stadion nedeljskega nasprotnika premajhen za vse zeleno-bele navijače," so že včeraj zapisali pri Olimpiji, pri nakupu dragocenih lističev so sicer imeli prednost kupci sezonskih vstopnic.

Derbi med Mariborom in Olimpijo Vroče bo! Šport Domžale zažugale Olimpiji, Milanič ni izgubil upanja

Številni navijači ljubljanskega kluba so tako ostali brez možnosti ogleda tekme v živo, jim je pa zato klub ponudil drugačno rešitev. "Povpraševanje za vstopnice za tekmo v Domžalah je ogromno. Žal vsem ne moremo zagotoviti mesta na tribuni, lahko pa najdemo alternativno rešitev. V kino Bežigrad že lahko prevzamete vstopnice za ogled tekme na velikem platnu (brezplačen vstop)," so še sporočili iz Olimpije.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:28 25.maj 2018.

    Ne razumem ? A v LJ ni večjega štadiona al mislite , da so Domžale svoja republika !!! Sramota ! Ljubljana ni smela dati štadiona Domžalam za mednarodno tekmo z Marseillom !

Sorodne novice