Šport > Nogomet
8388 ogledov

Ob proslavi uspeha reprezentant preprečil katastrofo

hrvaška reprezentanca
Malo je manjkalo in bi se zgodila nesreča.

Hrvaški vratar Danijel Subašić je še enkrat dokazal, da so njegove roke zelo varne. Tokrat sicer ni ulovil okroglega usnja, je pa v pravem času refleksno zagrabil reprezentančnega kolega Domagoja Vido, ki mu je ob paradi na avtobusu spodrsnilo in bi lahko pristal pod kolesi slavnostnega vozila.

Na zagrebških ulicah se naj bi ob slavnostni povorki zbralo okoli pol milijona prebivalcev Hrvaške, avtobus pa je zato za pot od letališča do Trga bana Josipa Jelačića potreboval kar šest ur. Po pričakovanjih je bil med najbolj 'razposajenimi' Vida, ki je v preteklosti sicer že bil na primer kot član Dinama kaznovan, ker si je privoščil pivo na klubskem avtobusu.

"Ajde, naj Vida enkrat brez strahu spije pivo na avtobusu," se je na facebooku še pred zmagovalno paradoo pošalil hrvaški novinar Toni Horvat, a bi se vse skupaj kasneje lahko končalo precej slabše. 

"Glede na količino čustev, je v nekem trenutku izgubil ravnotežje. Malo je manjkalo, da bi padel med navijače na Trgu Republike Hrvatske, a je večjo nesrečo preprečil Danijel Subašić," so zapisali pri Indexu in objavili posnetek dogodka. Zbrana množica je začela po uspešnem vratarskem posredovanju vzlikati Subašićevo ime, z objemom in poljubom pa se mu je zahvalil tudi Vida.

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 14:31 18.julij 2018.

    škoda

  • perhan63 14:05 18.julij 2018.

    spustu bi tega nacija od vide na tla

Sorodne novice