Šport > Nogomet
110 ogledov

Novost pri vstopu na stadion Stožice

slovenija litva Anže Petkovšek
Slovenski državni prvak Olimpija bo z nedeljsko tekmo z Rudarjem uvedla elektronsko kontrolo vstopa na stadion Stožice.

Aktualni slovenski prvak NK Olimpija stremi k zagotavljanju najvišjih standardov v različnih segmentih delovanja kluba, novosti pa predstavlja tudi na področju prodaje vstopnic in nadzora pri vstopu na nogometne stadione.

Olimpija želi optimizirati navijaško izkušnjo obiska tekem ter nakupa vstopnic in klubskih artiklov, zato uvaja aktivnejšo dvosmerno komunikacijo z navijači in boljši vpogled v želje in navade obiskovalcev. Z uvedbo kontrole vstopa se bo zmanjšala tudi možnost zlorab.

''Vstop na tekmo bo mogoč le z veljavno vstopnico s primerno kategorijo in za pravi sektor. Uradne osebe z akreditacijami lahko odslej vstopajo le še prek službenih vhodov.  Vse tiste, ki pa imate morda še vavčerje, naprošamo, da jih pravočasno zamenjate z vstopnicami. Prav tako na žalost še ni mogoč vstop na stadion s karto / kodo na telefonu,'' je na uradni spletni strani sporočil državni prvak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.