Šport > Nogomet
296 ogledov

Murin kapetan se seli v tujino

Alen Kozar Profimedia
Alen Kozar zapušča Muro.

Nogometni klub Mura je na spletni strani sporočil, da moštvo po sedmih letih zapušča Alen Kozar. Sedemindvajsetletnik se bo prvič preizkusil v tujini, a iz kluba niso sporočili, kje bo nadaljeval kariero.

Kozar je nogometno pot začel pri črno-belih, vmes je dve leti in pol nosil dres Aluminija iz Kidričevega in se v Mursko Soboto vrnil sredi sezone 2015/16.

Z Muro je, kot so zapisali, prehodil pot od tretje lige do domačega naslova ter evropske jeseni v konferenčni ligi. Skupaj je za Muro odigral 202 tekmi v vseh tekmovanjih in dosegel 27 golov.

"Prišel je čas, ko je potrebna sprememba in čas za nov izziv v karieri. Vesel in ponosen sem na vsa leta, ko smo skupaj zgradili tako lepo zgodbo in želim si, da se ta zgodba razvija še naprej," se je klubu zahvalil 27-letnik.

Mura bo spomladanski del prvenstva začela na šestem mestu. Prvi dvoboj bo drugi konec tedna v februarju odigrala proti Celju v gosteh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice