Šport > Nogomet
2315 ogledov

Mihajloviću se je 'utrgalo': "Kaj, za vraga, se greš?!"

mihajlović gasperini Profimedia
Na tekmi italijanske nogometne lige v Bergamu sta si v lase skočila Siniša Mihajlović in Gian Piero Gasperini.

Srbski strateg Siniša Mihajlović je v 35. krogu italijanske Serie A z Bologno gostoval pri Atalanti, kjer je domače moštvo ob odsotnosti poškodovanega Josipa Iličića slavilo z rezultatom 1:0 (0:0).

Med tekmo je prišlo do hudega spora med obema strategoma, zaradi česar si je domači Gian Puiero Gasperini prislužil celo izključitev, Mihajlović pa jo je odnesel le z rumenim kartonom.

Srbski strateg je v prvem polčasu povsem izgubil živce, ko je Gasperini po prekršku nogometaša Atalante Robina Gosensa nad Andreasom Olsenom začel nagovarjati gostujoče nogometaše in na njih kazati s prstom.

"Hej, Giampie! Kaj, za vraga, govoriš z mojimi igralci? Govori s svojimi. Kaj imaš sploh za govoriti? Pusti moje na miru. Ne zaje*avaj se z mano, je*em ti! Ne lomi mi ku**a," je znorel Mihajlović.

 | Avtor: Eurosport Eurosport
V spor se je nato vmešal glavni sodnik Federico La Penna, ki je najprej obmema pokazal rumeni karton, nato pa na prigovarjanje Mihajlovića izključil domačega stratega.

"Zakaj? Kaj počneš? Kaj sem naredi? In ti (Mihajlović, op .a.), ne znaš drugega kot vpiti," ni mogel verjeti trener Atalante, ob odhodu s terena pa je Mihajloviću in kopi Bologne zabrusil: "Tole ste vi zakuhali."

Trener Bologne je na tiskovni konferenci pojasnil, kaj se je zgodilo. "Če bom imel pripombe na njegovo klop, bom govoril z njim, tako kot bi moral on z mano. Ne bom toleriral, da bo nekdo mimo mene vpil na člane mojega moštva. S tem izkazuje pomanjkanje spoštovanja do mene in tega ne bom trpel. Če bo žalil mojo klop, se bom razjezil in potem bodo težave. Ne kaži s prstom na mojo klop. Če bi s prstom pokazal name, bi ostal brez njega. Gasperini ve, da je imel narobe," je zatrdil Mihajlović.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice